Maksa pienet ostokset ilman PIN-tunnusta

Lähimaksaminen on helppo, nopea, nykyaikainen ja turvallinen tapa tehdä ostoksia aina 50 euroon asti ilman PIN-tunnusta. Oma Säästöpankin kaikissa korteissa, Visa Credit -korttia lukuunottamatta, on lähimaksuominaisuus. Visa Debit online -kortin voit valita myös ilman lähimaksamisen ominaisuutta.

Lähimaksaminen onnistuu kaikilla niillä maksupäätteillä, joissa näet lähimaksamisen kaarisymbolin. Sama tunnus löytyy omasta kortistasi. Käyttäessäsi lähimaksuominaisuutta sinun ei tarvitse asettaa korttia maksupäätteeseen eikä näppäillä PIN-tunnustasi. Riittää, että viet korttisi kauppiaan maksupäätteen lähelle. Lähimaksussa ostoksesi veloitetaan suoraan pankkitililtäsi.

Huomaathan, että kun otat käyttöön kortin, jossa on lähimaksuominaisuus, maksat ensimmäisellä kerralla entiseen tapaan PIN-tunnustasi käyttäen. Tämän jälkeen korttisi lähimaksuominaisuus on aktivoitunut. Tietyin väliajoin turvallisuuden varmistamiseksi maksupääte voi pyytää sinua tekemään maksun lähimaksamisen sijaan PIN-tunnuksellasi.

Jos et halua käyttää korttisi lähimaksuominaisuutta, voit maksaa kortilla entiseen tapaan näppäilemällä PIN-tunnuksesi.

 

Näin helppoa on lähimaksaminen:

  • Katso maksupäätteestä onko siinä kaarisymboli eli tukeeko maksupääte lähimaksamista. 
  • Kun kassa on rekisteröinyt alle 50 euron ostoksesi, vie lähimaksukorttisi lähelle maksupäätettä.
  • Maksupääte ilmoittaa, kun maksu on valmis ja onnistunut. 
  • Kassa antaa sinulle tavalliseen tapaan kuitin ostoksistasi.

 

Haluatko kysyä lähimaksamisesta? Ole meihin yhteydessä vaikka heti.

Aloita chatVaraa palveluaika