Yrityslaina

Yrityslaina mahdollistaa esimerkiksi uuden yrityksen perustamisen, erilaiset yrityskaupat sekä investoinnit yrityksen tulevaisuuteen. Laina rakennetaan yrityksesi tarpeisiin sopivaksi ja lainan hinta muodostuu lainan pääomalle maksettavasta korosta sekä lainan hoitoon ja nostoon liittyvistä palkkioista. Lainaneuvotteluissa oma asiantuntijasi huomioi aina yrityksen taloudellisen aseman, tulevaisuuden näkymät ja lainalle tarjottavat vakuudet. Me huolehdimme siitä, että laina on yrityksellesi sopiva ja oikein mitoitettu kaikissa tilanteissa ja se myös joustaa tarvittaessa.  

OmaSp:llä on laaja konttoriverkosto ympäri Suomen ja asiantuntijoillamme on hyvä paikallistuntemus yrittäjien arjessa. Voit luottaa, että tunnemme yrityselämän paikkakunta- ja aluekohtaiset erityispiirteet. Tapaaminen oman asiantuntijasi kanssa järjestyy nopeasti ja teemme päätökset aina omassa konttorissasi viipymättä. 

Miten haen yrityslainaa? 

Hae yrityslainaa helposti ottamalla yhteyttä pankkiin tai suoraan omaan tuttuun asiantuntijaasi. Tavoitat meidät turvallisesti digikanavissa, asiantuntijoidemme suorista puhelinnumeroista tai konttoreistamme. Vierailemme myös mielellämme esimerkiksi yrityksesi toimipisteessä. OmaSp:ssä valinta on aidosti sinun. Tervetuloa asiakkaaksi paikalliseen, tyytyväisten yritysasiakkaiden pankkiin! 

Aloita chatVaraa palveluaika