Mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä

Oma Säästöpankissa asiantuntijuus ja monipuolinen osaaminen kulkevat käsi kädessä. Toiminnassamme korostuvat paikallisuus, asioinnin helppous ja henkilöstön jatkuva kehittäminen. Uskomme, että jokaisen työntekijän panostus ja lahjakkuus takaavat menestyksemme: arvostamme jokaista sekä ammattilaisena että persoonana. Meiltä löydät haastavia ja monipuolisia työtehtäviä sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi. Lue lisää millainen työnantaja OmaSp on.

67519-Vast_Tyonantaja_rgb.png

Vastuullinen työnantaja - Oikotie logo

 

92324-VKD_Logo_2018_vari_rgb_pienennetty2.png

Kuvassa logoja

 

Olemme mukana Vastuullinen työnantaja -kampanjassa. Kampanjassa mukana olevat organisaatiot sitoutuvat edistämään kampanjan kuutta periaatetta: syrjimättömyys, joustaminen ja työelämän tasapaino, esimiestyöhön panostaminen, työn sisältö ja merkitys, tehtävän vaatimusten mukainen palkkaus ja hyvä hakijakokemus.

OmaSp on mukana valtakunnallisessa Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme kampanjan hyvän kesätyön periaatteisiin, jotka auttavat tekemään kesätyökokemuksesta hyvän sekä kesätyöntekijälle että työnantajalle. Lue lisää kesätöistämme täältä.