EaSI-takauksella jopa 80 % takausta lainaasi

EaSI –takaus yrittäjien ja itsenäisten ammatinharjoittajien rahoittamiseen
Tämä takaus soveltuu sinulle, joka olet perustamassa uutta mikroyritystä tai vaihtoehtoisesti kehittämässä jo perustettua mikroyritystäsi. Yritys määritellään mikroyritykseksi, jos sen palveluksessa on enintään yhdeksän työntekijää ja jonka liikevaihto tai taseen loppusumma on enintään kaksi miljoonaa euroa. EaSI -Mikrotakauslainan enimmäismäärä on 25 000 euroa ja takaisinmaksuaika maksimissaan kuusi vuotta.

EaSI –takaus yhteiskunnallisten yritysten kehittämiseen
Tämä takaus soveltuu sinulle, joka haluat kehittää yhteiskunnallisen hyvän tuottamiseen keskittyvää yritystoimintaasi. EaSI –takauslaina yhteiskunnalliselle yritykselle voi olla enintään 500 000 euroa.

EaSI –takauksen avulla on mahdollista pienentää rahoitukseesi liittyviä vakuusvaateita ja saada rahoitusta normaalia edullisemmin. EaSI-takausyhteistyön myötä voit hakea Oma Säästöpankistasi EIR:ltä 80 % takausta lainaasi.

Työllisyyttä ja sosiaalista innovointia koskeva ohjelma (EaSI) (Employment and Social Innovation programme) on EU:n tason rahoitusväline, jonka pyrkimyksenä on edistää korkeaa työllisyystasoa ja laadukkaita ja kestäviä työpaikkoja. EaSI-ohjelman hallinnoinnista vastaa suoraan Euroopan komissio.

EaSI-ohjelman hallinnoinnista vastaa suoraan Euroopan komissio. Ohjelmaan sisältyvän EaSI -takausjärjestelmän avulla Euroopan Investointi Rahasto (EIR) parantaa rahoituksen saatavuutta mikroyritysten perustamiseen ja kehittämiseen. Sen lisäksi EIR tukee yhteiskunnallisten yritysten kehittämistä helpottamalla rahoituksen saantia. Euroopan investointirahasto ei tarjoa rahoitusta suoraan yrityksille, vaan toteuttaa järjestelyn rahoituksen välittäjien avulla. Oma Säästöpankki Oyj toimii rahoituksen välittäjänä.

Lisätietoja EaSI-takauksista saat omasta konttoristasi. Tule käymään niin jutellaan lisää!

Lisätietoa EaSI-ohjelmasta pääset lukemaan Euroopan komission verkkosivuilta

 

18024-eu-lippu_0.png

Lue EaSI takauksesta yhteiskunnallisille yrityksille Lue EaSI takauksesta pienille yrityksille