Facebook-arvonta: StandUp-ilta Alajärvellä

Oma Säästöpankki järjestää arvonnan Facebook-sivuillaan, jossa voi voittaa liput StandUp-iltaan pe 22.9.2017 klo 21.00 Alajärven Nuorisoseuralla. Illan esiintyjä on Niko Kivelä.

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa keskiviikkona 06.09.2017 ja päättyy perjantai 15.09.2017 klo 10.00. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Oma Säästöpankin Facebook-tililtä löytyvään julkaisuun kommentointia. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken 3 kpl kahden hengen pääsylippuja StandUp-iltaan pe 22.9.2017 klo 21.00 Alajärven Nuorisoseuralla. Illan esiintyjä on Niko Kivelä. 

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille ja Oma Säästöpankin sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittajia ei tavoiteta neljän päivän kuluessa voitosta, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon noutaa voittaja StandUp-illan tapahtumapaikalta ennen tapahtuman alkua. 

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.