Uusia Oma Säästöpankkilaisia Asiakaspalvelu-tiimiin Lappeenrantaan

Asiakaspalvelu on Oma Säästöpankissa vahvasti kehittyvä ja kasvava tiimi digiasioimisen keskiössä. Tiimi vastaa asiakkaillemme tärkeän palvelukanavan erinomaisesta asiakaspalvelusta. Uuden Chat- ja videoneuvottelun ominaisuuksien myötä olemme Oma Säästöpankissa myös edelläkävijöitä suomalaisessa finanssisektorissa. 

Haemme nyt myyntihenkisiä tekijöitä Asiakaspalvelu-tiimiin.

Kyseessä on määräaikainen ja osa-aikainen työ, joka painottuu arki-iltoihin ja lauantaipäiviin. Työ sopii siis hyvin esimerkiksi opiskelijoille. 

Tässä roolissa kontaktoit Oma Säästöpankin nykyisiä sekä uusia asiakkaita ja hoidat monipuolisia työtehtäviä digitaalisissa asiointikanavissa. Lista ominaisuuksista, joita odotamme sinulta, on pitkä. Tiivistettynä se menee näin:

- sinulla on näyttöä erinomaisesta asiakaspalvelusta ja myynnistä 

- et pelkää tarttua luuriin ja soitat asiakkaille riemulla

- sinulla on energinen ja positiivinen asenne työhön, asiakkaisiin ja tekemiseen

- rakastat vauhtia ja vaarallisia tilanteita ja hoidat kiiretilanteet hymyssä suin

- olet työhösi sitoutunut ja joustava

Haemme siis sinnikkäitä ja kilpailuhenkisiä tyyppejä. Kaiken muun voi oppia hyvän perehdytysohjelmamme avulla.

Tarjoamme haastavan ja monipuolisen työtehtävän, jonka muotoutumiseen voit vaikuttaa omalla innokkuudellasi sekä mahdollisuuden kouluttautua rahoitusalan digitaalisen asioimisen huippuammattilaiseksi. Työhön perehdytys alkaa elokuussa.

Lisätietoja saat soittamalla 25.6. tai 27.6. klo 9-11 palvelupäällikkö Päivi Sihvolle, p. 050 522 3443.

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lähetä videohakemus ja Cv otsikolla Asiakaspalvelu-tiimi osoitteeseen paivi.sihvo@omasp.fi  viimeistään 15.7.2018.

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan noin 135 000 asiakasta 250 asiantuntijan voimin. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Oma Säästö-pankilla on yli 2,7 miljardin euron tase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat. Myös henkilökunta omistaa pankkia. Lähellä ja läsnä omasp.fi