Asiakkuus

Arjen juhlaa pankissa

Naistenillat, eläketilaisuudet, yhdistysten kokoukset, messut… Oma Säästöpankissa tapahtuu koko ajan jotakin. Miksi?

Haluamme toimia toimintamallimme mukaisesti olemalla lähellä ja läsnä. Asiakastilaisuuksissa saamme aidosti kohdata asiakkaita ja kuulla heidän kuulumisiaan sekä tarinoita heidän omasta elämästään. Me haluamme tietää, mitä asiakkaallemme kuuluu, jotta voimme palvella häntä parhaamme mukaan. 

Haluamme järjestää erilaisia tilaisuuksia vaihteluvuuden vuoksi, mutta haluamme myös tarjota monipuolisia elämyksiä asiakkaillemme. Meille on tärkeää, että asiakkaat viihtyvät tilaisuuksissamme ja voimme pitää hauskaa yhdessä. Vastaamme myös mielellämme tilaisuuksissamme kaikkiin Oma Säästöpankkia koskeviin kysymyksiin ja meiltä saa aina kysyä niitä "tyhmiä kysymyksiä". Tyhmiä kysymyksiä ei ole ja me pankkialan ammattilaisina olemme olemassa sinua varten. 

Meille on tärkeää olla mukana paikallisessa toiminnassa. Yhteistyö paikallisten yrittäjien kanssa on meille tärkeää ja haluamme Kurikan Oma Säästöpankissa tukea Kurikan yrittäjiä. Meidän tarjoilut tilaisuuksiin toimittaa aina paikallinen yrittäjä. Joissakin tilaisuuksissamme paikallinen yrittäjä on tullut myös paikan päälle kertomaan itsestään ja yrityksestään. 

Erilaiset asiakastilaisuudet ovat tärkeä osa toimintaamme jatkossakin. Ne ovat auttaneet tuomaan meille uusia asiakkuussuhteita, mutta ennen kaikkea olemme päässeet olemaan lähellä ja läsnä paikallisten elämää! Elämä on juhla ja sitä on hyvä juhlia järjestämällä pieniä ilon hetkiä arkeen!

Seuraava tapahtuma meillä täällä Kurikassa on aamupalatarjoilu Wanhalla-asemalla keskiviikkona 18.4.2018 klo 8:30. Tervetuloa vanhat ja uudet tuttavuudet!

Aurinkoisin terveisin,
Kurikan tiimi Päivi, Elina ja Meri
 

Katso Oma Säästöpankin kaikki tapahtumat tästä.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti