pankki

Hiljaista tietoa ei voi mitata euroissa

Elettiin vuotta 1995. Töysän Säästöpankissa puhuttiin konttorin avaamisesta Alavudelle. Konttori avattiin Alavudelle helmikuussa 1996.
Konttorin perustamista vauhdittivat pitkän linjan pankkilaiset, joista Heikki Teppo valittiin konttorinjohtajaksi ja Eeva Keisala ja Marjatta Kattelus pankkihenkilöiksi.

-Päivä oli keskiviikko, kun laitoimme hihat heilumaan. Tepon Heikin varastosta lähdimme porukalla etsimään sopivia kalusteita. Asiakkaita ei tarvinnut etsiä, vaan ottaa vastaan, kirjoitella nimet ylös ja avata tilejä, Marjatta muistelee. Puoli vuotta toimittiin väliaikaisissa tiloissa ja virallisia avajaisia vietettiin vuoden 1996 heinäkuussa samoissa tiloissa, joissa Oma Säästöpankin Alavuden konttori sijaitsee nykyisinkin.

Kolmikko on nähnyt pankin koko historian kaikkine muutoksineen ja digitalisoitumisineen. Heikki sekä Eeva ovat jo siirtyneet nauttimaan eläkepäivistä ja Marjatta on jäämässä eläkkeelle tulevana keväänä. Kun takana on 43 vuotta pankkialalla, kertynyt tieto, taito ja osaaminen on todella arvokasta. Mukavia ja ansaittuja leppoisia eläkepäiviä, Marjatta.

Marjatta on rohkea ja avoin kaikelle uudelle. Marjatta hyppäsi keväällä 2018 ainoana konttorista tandem-laskuvarjohypyn.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti