Työelämä

Päivät Oma Säästöpankissa – illat pelikentillä

Työpäivä loppuu puolen viiden aikaan, suunnaksi Kisapuisto, jossa kauluspaita vaihtuu nopeasti pelivarusteisiin. Toimin työkseni Oma Säästöpankissa palveluneuvojana, tämän lisäksi pelaan Veiterän paidassa jääpalloa miesten Bandyliigassa. Voisi luulla, että pankkityössä ja urheilussa ei ole mitään yhteistä, itse olen kuitenkin toista mieltä.

Jääpallo on urheilulaji, jossa yksilöt tekevät joukkueen. Sama sääntö pätee myös Oma Säästöpankkiin. Halu toimia ammattitaitoisesti ja tehdä töitä sen yhteisen joukkueen eteen ovat avaintekijöitä. Jokaisella on omat vastuualueet ja tehtävät, joissa he haluavat olla parhaita. Olemalla lähellä ja läsnä saavutetaan se tulos mitä halutaan, niin työssä, kuin urheilussakin.

Se tuki mitä olen työkavereiltani saanut pelaamiseeni liittyen, on ollut uskomatonta. Vaikka aamuyön tunneille venyneen pelireissun jälkeen seuraavana aamuna tulisikin töihin silmät vielä hieman ristissä, niin huippuporukan ja mukavien asiakkaiden takia tätä ”tuplatyötä” tekee enemmän kuin mielellään. Viime talvena keskustelut työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa johtivat yhä useammin Veiterään ja pelattuihin otteluihin.

3268-Kuva-lappeenranta.JPG

166-Kuva-lappeenranta.JPG

 

Olen työskennellyt Oma Säästöpankissa jotakuinkin kaksi vuotta, aloitin kesätyöntekijänä vuonna 2016. Samoihin aikoihin palasin Lappeenrantaan ja Veiterään pelattuani vuoden Ruotsin pääsarjassa. Ensimmäisen kauden jälkeen maaliskuussa 2017 Veiterä voitti ensimmäisen Suomen mestaruutensa 37 vuoden tauon jälkeen, tuo mestaruus oli henkilökohtaisesti urani ensimmäinen. Myös seuraava kausi 2018 päättyi samoihin tunnelmiin ja uusimme mestaruutemme. Hauska sattuma? Kuka tietää…

On mahtavaa kuulua kahteen Suomeen parhaaseen joukkueeseen!

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti