Digitaaliset palvelut

Joko lomat on pidetty? 

Suomen kesä on kaunis, mutta lyhyt! Ja muut lukuisat lomaan ja kesään liittyvät small talk-lausahdukset ovat varmasti olleet mukana meidän kaikkien arjessa viime viikkoina.

Vanha ja kulunut viisaus on ollut, että koko Suomi pysähtyy heinäkuuksi. Mutta onko asia enää niin ja etenkin tulevaisuudessa? Kauppojen aukioloaikojen vapautuminen on muuttanut ainakin sen perinteen, että enää ei juhannuksen aikaan ole välttämätöntä hamstrata kolmen päivän elintarvikkeita. Lähimarketista voi nykyisin täydentää jääkaappia omien tarpeiden mukaan. Samoin sunnuntain aukioloajat ovat muuttaneet kuluttajien käyttäytymistä. Nykyään asiat, jotka vaikkapa lapsiperheissä aikataulutettiin pelkästään lauantaille, voidaankin jakaa koko viikonlopulle. Eli uudet kumpparit lähdetäänkin hankkimaan sunnuntaina ja lauantaina vietetään laatuaikaa perheen kanssa.

Vapaus valita palvelu mitä tarvitsemme ja milloin tarvitsemme, on epäilemättä osa arkeamme tulevaisuudessa. Tekniikka kehittyy, asiakkaat kehittyvät ja samoin meidän palveluntarjoajien on kehityttävä. Saman hyvän asiakaskokemus, joka syntyy tutun ja turvallisen henkilön kanssa konttorilla asioidessa, on jatkuttava vaikka siirryttäisiin digitaaliseen maailmaan. Ja onneksi tekniikka antaa meille tähän loistavat mahdollisuudet. 

Oma Säästöpankki on ollut edelläkävijä kuvallisen online-neuvottelun viemisessä mobiilipankkiin. Eli sovelluksemme kautta voit käydä neuvottelun kanssamme kännykän tai tabletin kautta ja samalla olla näköyhteydessä asiakaspalvelijan kanssa. Ihmisen kasvot ja ilmeet ovat osa viestintää ja synnyttävät luottamusta, tähän haluamme panostaa myös sähköisessä asioinnissa. Ja meidän kanssamme ei tarvitse jännittää mitä kuvassa näkyy taustalla. Päinvastoin olemme iloisia, jos asiakas oikeasti on aamukahvilla oman mökin terassilla käydessään kanssamme keskustelua pankkiasioista. Näin voimme olla aidosti lähellä ja läsnä asiakkaidemme arjessa.

Entäpä nämä säät?!? Aika monelle meistä on varmasti tullut mieleen, että ensi kesänä voisin ottaa varman päälle ja varata koko perheelle matkan sellaisille leveysasteille, joilla todennäköisyydet auringonpaisteelle ovat suuremmat. Tai kenties joskus tulevaisuudessa viettää vaikka koko kesäkausi jossain takuulla lämpimässä paikassa. Haaveita pitää aina olla olemassa ja elää niin, että haaveista voi joskus tulla totta. Säästämisen aloittaminen on yksi helpoimmista tavoista päästä kohti omia unelmia. Kun sinä tiedät mihin haluat säästää, niin me löydämme siihen sopivan vaihtoehdon.

Jos oman loman ajalle osuu joku sateinen päivä, niin ole yhteydessä meihin. Katsotaan yhdessä sinun ja läheistesi sekä arkeen että haaveisiin liittyvät talousasiat kuntoon.

Aurinkoisempaa kesää,

Teemu Tuukkanen
Aluejohtaja Oma Säästöpankki Oyj.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti