lahjakortti

Joulu lähestyy lahjapulmineen

Lempiaikani vuodesta alkaa pikkuhiljaa olemaan käsillä. Pian pääsee näkemään kuinka uudet työkaverit suhtautuvat toisinaan jopa humoristiset mittasuhteet saaneeseen jouluintoiluuni. Joululaulut eivät voi alkaa soimaan liian aikaisin, jos minulta kysytään. Ilahduin töihin tullessani, kun Ideaparkiin oli pystytetty iso valkoinen valopuu juhla-ajan alkamisen merkiksi. Toivon, että joulumieleni tarttuu asiakkaisiimme ja työkavereihinkin!

Joululahjaideaksi asiakkaille voisin suositella esimerkiksi rahastolahjakorttia perinteisten joululahjojen sijaan. Lahjakortti onkin erinomainen keino innostaa saajaansa säästämisen ja sijoittamisen polulle. Joululahjahankintoja tehdessä olisi hyvä muistaa omankin rahaliikenteen tasapaino. Sen sijaan, että ostaa tarpeettomia joululahjoja, voisi säästyneet eurot laittaa poikimaan jotakin hyvää myös tuleville vuosille ja jouluille.

Kiitollisin mielin siitä, että olen päässyt osaksi näin hienoa työyhteisöä, toivotan kaikille ihanille asiakkaille ja kollegoille ympäri Suomea tunnelmallista ja touhukasta joulunalusaikaa!

 

Kirjoittaja toimii Lempäälän Ideaparkin Oma Säästöpankissa asiakaspalvelupisteellä. Sadulla on pitkä kokemus asiakaspalvelutehtävistä vaikka pankissamme hän onkin vielä tuore kasvo.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti