Joulu

Joulun taikaa ja yhteistä aikaa

”Äiti, täällä pankissahan on kivaa!” kuului iloisen pienen pojan suusta, kun joulunodotus potkaistiin kunnolla käyntiin lauantaina 9.12 Hyllykallion Oma Säästöpankissa, jossa järjestimme riehakkaan Joulumaa –tapahtuman. Halusimme jakaa ihmisille joulumieltä ja järjestää perheille mukavan tapahtumapäivän pankissa. Päivän aikana oli tarkoitus unohtaa arkiaskareet sekä joulukiireet ja keskittyä yhdessä olemiseen ja mukavien muistojen luomiseen. 

joulumaaOmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

joulumaaOmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

 

Hyllykallion Oma Säästöpankin perinteinen konttorinäkymä muuntautui tunnelmallisen Joulumaan näköiseksi. Joulukuusi valoineen, katosta leijailevat lumihiutaleet, sekä puhtaanvalkoinen lumihanki, jossa Joulupukin rekikin oli valmiiksi laskeutunut pankkiimme, toi lisää talven ja joulun tuntumaa sisälle konttoriin. Tunnelmaa ja jännitystä ilmapiiriin lisäsi Joulupukin läsnäolo pankissamme. Lapset pääsivät kertomaan pukille lahjatoiveitaan ja rohkeimmat saivat mennä myös yhteiskuvaan, joka otettiin Polaroid –kameralla. Kävijät saivat viedä valokuvan muistoksi kotiin, joka herätti ihmisissä valtavasti ihastusta, sillä Polaroid –valokuva on tunnelmallisempi kuin puhelimella napattu kuva.  Joulupukki jakoi lapsille myös yllätyslahjoja ja kajautettiin me yhdessä muutama joululaulukin! 

hyllykallioOmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

hyllykallioOmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

 

Ohjelma ei rajoittunut ainoastaan sisätiloihin, vaan pihalla oli myös tekemistä koko perheelle. Lapset pääsivät jännittävälle poniajelulle – joko kärryjen kyydissä tai ponin selässä. Tämä taisi jännittää lapsia enemmän kuin Joulupukin tapaaminen! Pihalta löytyi lisäksi herkullinen makkaratarjoilu, joka sai erityiskiitoksen vanhemmalta väeltä. Sisätiloissa vatsan pääsi täyttämään puolestaan glögillä, joulutortuilla, pipareilla ja suklaakarkeilla. Tarjoilupöytää saikin onneksemme täytellä tiheään tahtiin runsaan väkimäärän johdosta. Joulutohinan keskellä pääsi myös osallistumaan kinkkuarvontaan, joka keräsikin paljon voittajaehdokkaita. 

IMG_0379OmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

IMG_0379OmaSaastopankki-OmaSp-2017.jpg

Kokonaisuudessaan Joulumaa –tapahtuma oli jättimenestys. Väkeä oli hyvin liikkeellä kehnosta kelistä huolimatta ja tunnelma oli koko ajan iloinen. Haluamme pankkina luoda ihmisten kanssa enemmän kuin pankkisuhteita. Tässä tapahtumassa se muodostui yhteisestä joulunodotustunnelmasta ja riemukkaista kohtaamisista.

omasp-blogi-joulu-hyllykallio.png

omasp-blogi-joulu-hyllykallio.png

 

Olemme lähellä ja läsnä - niin pankkipalveluissamme kuin joulunodotuksessakin! Hyllykallion tontut toivottavat kaikille iloista joulunodotusaikaa!

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti