kesätyö

Kesätöistä palvelupäälliköksi

Heippa kaikille!

Minua pyydettiin kirjoittamaan blogiteksti kesätöihin liittyen. Yhden sellaisen olen jo raapustanut vuonna 2016, kun olin kesätöissä Hyllykallion Oma Säästöpankissa. Nyt yritän ottaa hieman erilaisen näkökulman. Kerron hieman, että millaista on olla kesätöissä tai ylipäätään töissä Oma Säästöpankissa. Lisäksi avaan hieman omaa polkuani Oma Säästöpankin Parkanon ja Kihniön konttoreiden vetäjäksi.

Kun tekee työkseen sitä mistä nauttii, silloin tietää olevansa oikeassa paikassa. Itselläni on tällä hetkellä tässä mielessä onnellinen tilanne. Itse mietin aikanaan kauan, että uskallanko hakea toiseen pankkiin töihin. Tiesin sen, että jos haen ja tulen valituksi, niin minun täytyy pystyä heti sanomaan, että otan paikan vastaan. Olin kesätöissä vuonna 2016 Oma Säästöpankin Hyllykallion konttorissa ja oikeastaan jo työhaastattelusta lähtien tuntui siltä, että kiinnostus ja innostus oli molemminpuolista. Siltä pohjalta oli helppoa lähteä rakentamaan. Onnekseni tulin valituksi kesätöihin. Kesätöissä pyrin antamaan kaikkeni, olihan se mitä parhain mahdollisuus näyttää mitä osaan. Kesän jälkeen menin vielä jatkamaan taloustieteen opintojani Vaasan yliopistoon. Jossain vaiheessa lukuvuotta sain kuulla tulleeni valituksi nykyiseen työtehtävääni, eli työt Parkanossa ja Kihniössä alkaisivat toukokuun 2017 alussa. Kesätyöt olivat siis ilmeisesti sujuneet hyvin. Sopiva jännityskin alkoi. On huikea fiilis, kun sinuun luotetaan ja uskotaan.

Itse koen, että jos ihmiset ja talous kiinnostavat, niin pankki on todennäköisesti sinulle oikea työpaikka. Ihmisten tarinat ja ihmisten kohtaaminen täytyy aidosti kiinnostaa, sillä Oma Säästöpankissa olemme ihmisten palvelijoita, titteliin katsomatta. Lisäksi talouteen täytyy olla kiinnostusta, olemmehan ihmisten ja yritysten apuna heidän raha-asioissaan. Koulunpenkillä oppii teoriaa, työssä käytännön. Oppimisesi on huomattavasti nopeampaa, jos sinulla on aito kiinnostus talousasioihin.

Oma Säästöpankissa erityistä on se, että osoitettuasi kykysi tulet saamaan vastuuta. Kesätöiden aikana tulet käsittelemään rahaa ja opastat ihmisiä heidän raha-asioissan. Jos vain rahkeesi riittävät, niin työskentelet jo kesätöiden aikana niin laina- kuin sijoitusasioiden parissa. Korostan, että me olemme palvelijoita ja sen asenteen täytyy näkyä sinusta. Sinun täytyy myös uskaltaa tehdä päätöksiä. Päätösten tekemiseen saat kuitenkin aina tukea. Meillä on mukava työporukka missä tahansa konttorissamme, pääset varmasti nopeasti joukkoon mukaan. Olehan vain rohkeasti oma itsesi. Voisi sanoa, että töistä saat sitä enemmän irti, mitä enemmän olet itse valmis antamaan. Joka tapauksessa tulet oppimaan taloustaitoja, joista on sinulle hyötyä loppuelämäsi ajan. Hyöty on suurempi kuin osaat ajatellakaan.

Suosittelen sinua hakemaan töihin/kesätöihin Oma Säästöpankkiin jo tänään, et tule katumaan päätöstäsi. 

Näkemisiin ja kuulumisiin!

Jaa blogikirjoitus

 

Kommentit

Onnea Karrille. Toivottavasti jonakin päivänä vastaava huikea eteneminen olisi naisillekin mahdollista :)

Lisää uusi kommentti