Yhteistyö

Kultamitalin ja vastoinkäymisten voittamista

Oma Säästöpankin Kauhajoen konttori tukee Suvi Koskisen urheilu-uraa. Suvi rikkoo Suomen ennätyksiä moukarinheitossa ja hän jakaa kuulumisiaan blogissa.

Moi taas pitkästä aikaa! 

Viime kirjoituksen jälkeen on tapahtunut paljon. Tammikuun Teneriffan kahden viikon harjoitusleiri sujui valtavan hyvin valmentajan sekä hierojan ollessa mukana ja oli mahtava treenata lämpöisessä +20 asteen säässä. Heitin harjoitusennätykset jokaisella heittopainolla ja hyppytesteissäkin laitoin ennätyslukemat uusille lukemille. :-) Olosuhteet hyville harjoituksille olivat täydelliset ja leiri meni suunnitelmien mukaan. 

Kotiin on kuitenkin aina mukava palata ja helmikuun 7. päivä suunnattiinkin takaisin Kauhajoelle. Sairastuin kuitenkin lähes heti flunssaan ja viikonpäivät menivät lähestulkoon kokonaan viltin alla. Taudista selvinneenä kerkesin heittämään muutaman heiton ennen Kaustisilla olevia Talvi Suomen Mestaruus kilpailuja. 

Kisapäivänä 18.2. onnistuin kiskaisemaan uuden ennätystuloksen 64.61 ja voitin N22 sarjassa kultaa. En ollut tulokseen kovin tyytyväinen, mutta oli positiivista, että huonollakin heitolla lensi silti lähes 65 metrinen kaari! Ja kun huomioi alla olleen flunssan, niin tulos onkin varsin hyvä.

Pikku hiljaa helmikuun aikana alaselässäni alkoi tuntua kipua ja hakeuduin magneettikuviin mitä pikemmin. Sain diagnoosin vammasta ja pidin noin kuukauden mittaisen tauon heittämisestä. Kaikkea muuta pystyin kuitenkin tekemään omien tuntemuksien mukaan. Hyvät kuntoutusohjeet sain Kauhajoen Fysiokulmasta. 

Nyt kuntoutuksen ja jumppauksen ansiosta olen pystynyt harjoittelemaan täysipainotteisesti kuukauden ajan ilman minkäänlaisia kipuja. Tuntuu mahtavalta päästä taas tekemään sitä, mistä tykkää ja mihinkä haluaa panostaa! 

Heittäminen ei kuitenkaan ole vielä ihan "tapissa", ja tälläkin hetkellä poden kurkkukipua kotona. Valtavasti tekisi mieli harjoittelemaan, mutta täytyy pitää pää kylmänä ja rauhoittua vielä hetkeksi, jotta vältytään mahdollisilta jälkitaudeilta :-D

Mukavaa kevättä kaikille,
Suvi

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti