rakentaminen

Me rakennetaan

”Kyllä te siitä selviätte, pian se helpottaa”.

Olemme kuulleet kyseisen lauseen viime aikoina lukemattomia kertoja, sillä rakennamme parhaillaan omakotitaloa töiden ohessa. Käytännössä tarkoittaa sitä, että mies ahkeroi töissä ja tontilla kellon ympäri. Minä puolestani yritän pitää arjen hallinnassa ja kilpailuttaa palveluntarjoajia.
Perhekalenterissamme vilahtaa rakennustuntien ja huomiolappujen lisäksi myös telinevoimistelua ja keilausta, sillä lasten harrastuksista on haluttu pitää kiinni.

Ensimmäisen talon ostimme mieheni kanssa vuonna 2007. Tuolloin olimme ensiasunnon ostajia ja halusimme talon maaseudun rauhasta. Päädyimme ostamaan vanhan, 50-luvulla rakennetun talon, joka vaati isoja remontteja. Muutama vuosi sitten aloimme kuitenkin miettiä kodin myyntiä, sillä tarvitsimme lisätilaa.

Löysimme ihanan tontin läheltä kaupunkia ja lasten koulua. Liki empimättä ostimme tulevalle kodillemme kuusikon reunustaman, ison tontin. Onneksemme entinen kotimme löysi uudet omistajat ja me pääsimme suunnittelemaan meille sopivaa, uutta kotia.

Oman kodin rakentaminen on suuri ja raskas projekti, jossa myös pankilla on erittäin tärkeä rooli. Rakentamisen aikana eteen tulee lukematon määrä täytettäviä lomakkeita ja juoksevia asioita, jotka tulee hoitaa tiettyjen aikataulujen mukaisesti. Vaikka rakennamme itse, tarvitsemme tueksemme monia eri alojen ammattilaisia.

Arvostamme hyvää palvelua, helppoa tavoitettavuutta ja joustavuutta. Yhä enemmän digitalisoituvassa maailmassa harvoista paikoista saa enää henkilökohtaista palvelua. Useinkaan ei ole omaa yhteyshenkilöä, jonka kanssa sopia asioista tai kysyä neuvoa. Tämän vuoksi huomaat jonottavasi puhelinpalveluissa tai laativasi jälleen yhtä hakemusta sähköisissä kanavissa, kun oikeasti haluaisit vain hoitaa asian oikean ihmisen kanssa.

Kuten sanottu, rakennusprojekti itsessään on niin haastava, että rinnalleen kaipaa rautaisia alansa ammattilaisia, jotka ovat tarpeen tullen helposti tavoitettavissa. Sille on syynsä, että meidän rakennusprojektia hoidetaan OmaSp:ssä. Lainan osanoston tai muun asian yhteydessä saamme oman henkilökohtaisen palveluneuvojan kiinni saman päivän aikana. Riittää, että soitamme tai laitamme sähköpostia. Ihanan helppoa ja vaivatonta!

Tunnen valtavaa ylpeyttä, kun voin sanoa, että meillä Oma Säästöpankissa on todella sitouduttu olemaan lähellä ja läsnä – myötäelämme mukana elämän eri tilanteissa. Suorat numerot toimihenkilöille löytyvät helposti kotisivuilta. Vaihtoehtoisesti voit poiketa käymään, meille on kaikki tervetulleita. Rakennusrikasta uutta vuotta kaikille - Oma Säästöpankki rinnalla suosittelen rakentamista kaikille!

Kirjoittaja on Savonlinnan konttorin rahoituspäällikkönä toimiva Henna Vellonen. Hennan sydäntä lähellä ovat juokseminen, musiikki ja laadukas, hyvä ruoka. Hennalle on myös tärkeää saada viettää mahdollisimman paljon aikaa ystävien ja perheen kanssa. 

.

 

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti