maksukortti

Mitä maksukortti merkitsee minulle?

Uudistimme maksukorttiemme ilmettä. Se se sai minut miettimään, mitä maksukortti minulle merkitsee. Miltä maksukortin pitäisi näyttää? Pitäisikö sen myös tuntua joltain? Valintoja tehdessä mietin, että kortin pitäisi sekä näyttää, että tuntua kädessä erilaiselta kuin kuntosalikortti tai kanta-asiakaskortti. Kaikista lompakossani olevista korteista Credit/Debit kortti on minulle arvokkain. Jos pitäisi valita yksi kortti lompakosta, niin Credit/Debit kortti se tietysti olisi. Ajokortti tai muu henkilökortti sitten seuraavaksi, täytyyhän minun myös pystyä todentamaan henkilöllisyyteni tarvittaessa.

Maksukortin tärkeyden huomioin myös kortin säilytyksessä. Pidän siitä hyvää huolta. Syke nousee aina, jos kortti onkin lompakon väärässä lokerossa, eikä löydy ensisilmäyksellä. Muut kortit eivät aiheuta samanlaista hätäreaktiota. Niinhän maksukortista tuleekin huolehtia. Pidetään siitä yhtä hyvää huolta, kuin tukusta seteleitä!

Käytän pankki- tai luottokorttia aina maksaessani. Nykyään nostan käteistä automaatista enintään viisi kertaa vuodessa. Maksan kortilla aina kun voin, olin sitten kotimaassa tai ulkomailla. Lähimaksaminen ja itsepalvelukassat ovat tehneet ostosten tekemisestä niin sujuvaa, että kortin käyttö on helpointa ja nopeinta. Lisäksi teen paljon verkko-ostoksia ja maksan ostokseni aina luottokortilla.

Ja mikä parasta, tämä minulle niin tärkeä asia kuin maksukortti, kuuluu myös minun työnkuvaani. Se on mahtavaa! Kaikesta sitä voikin innostua.

Uudet ilmeet tulivat kortteihimme elokuussa. Saat omaan korttiisi uuden ilmeen vuosiuusinnan yhteydessä. Mikäli haluat uusia korttisi uudella ilmeellä jo ennen vuosiuusintaa, niin olethan yhteydessä konttoriisi. Mukavaa kesän jatkoa kaikille!

Terveisin,

Mari Moisio, tuotepäällikkö

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti