pankin vaihtaminen

Olemme lähellä ja läsnä - pankinvaihto voi alkaa halauksella

Pankinvaihto, miten se hoituu? Mitä minun pitää tehdä? Pitääkö minun mennä pankkiin itse hoitamaan tilien lopetukset? Pitääkö minun ilmoittaa tilinumerot esim. eläkkeenmaksajalle, työnantajalle, verottajalle…? Entä sijoitukset, lainat, siirtyvätkö ne?

Pankin vaihdosta huolehtii tuttu ammattilainen Oma Säästöpankista. Ensi tapaamisella tutustumme toisiimme, Oma Säästöpankkiin ja ennen kaikkea tapaamme toimia. Mietimme juuri sinulle parhaat mahdolliset ratkaisut ja avaamme palvelut, joilla juuri sinä vaurastut. Kun tutustumme toisiimme kahvikupposen äärellä, löydämme juuri sinulle ja perheellesi kulloiseenkin elämäntilanteeseen sopivat ratkaisut. Ilmajoen Oma Säästöpankissa pankinvaihto alkaakin usein halauksella.

Kun päätös pankinvaihdosta on syntynyt, allekirjoitamme sopimukset ja mikä tärkeintä pankinvaihtovaltakirjan. Tämän jälkeen ilmoitamme uuden tilinumeron puolestasi eläkkeenmaksajille, verottajalle jne. Seuraavaksi laitamme kalenteriin sovitun päivän, ja tarkastamme, että tulosi ovat siirtyneet Oma Säästöpankkiin. Tässä vaiheessa olemme sinuun yhteydessä ja sovimme palvelujen lopettamisesta vanhassa pankissa. Samalla varmistamme, että olet saanut uuden kortin ja olet ottanut käyttöön uudet palvelusi Oma Säästöpankissa. 

Valtakirjalla saamme tiedon sijoituksistasi, e-laskuistasi, suoramaksuistasi, lainoistasi sekä kaikista pankkiasioistasi. Me siirrämme ne Oma Säästöpankkiin aiemmin yhdessä mietityn ratkaisun mukaisesti. Elämä maistuu, kun talous on hallinnassa! 

Tervetuloa meille!

- Päivi ja Piia Ilmajoelta

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti