Yhteistyö

Oma Säästöpankki tukee niin ylä- kuin alamäessä

Ideaparkin Oma Säästöpankki tukee yhdistetyn urheilijaa Jussi Saloa. Pitkäaikainen yhteistyö on ollut antoisa molemmin puolin. 

Moro!

Tähän kauteen lähtiessä oli selvät tavoitteet; paikka Olympialaisiin ja sieltä joukkuemitali sekä henkilökohtaisilta matkoilta top15 sijoja. Niitä kohti lähdettiin heti keväästä 2017 asti työstämään. Valitettavasti nyt on tässä vaiheessa todettava, että asiat ei ole niissä kantimissa, että jussipoika Korean niemimaalla tänä talvena kilpailisi.

Asiat muuttuivat pikkasen haastavimmaksi keväällä, kun tipahdin ulos maajoukkueesta. Sen jälkeen oli mietinnän paikka, miten tästä eteenpäin jatketaan. Onneksi taustallani on hyvä porukka ja vanhat tutut tukijat kuten Oma Säästöpankki, todella suuret kiitokset siitä! Heiltä sain tukea lähteä tähän kauteen tavoittelemaan suurta unelmaani. En voisi toivoa parempaa yhteistyökumppania omalle kohdalleni. Ideaparkin porukka on aina tukenut minua unelmissani ja ollut mukana niin myötä- kuin vastoin käymisissä. 

omasp-jussi-salo2.png

omasp-jussi-salo2.png

Viime vuoden kesä ja syksy painettiin hommia täysillä. Kun vertaa pariin edelliseen vuoteen, niin testit näyttivät kehittymisen merkkejä. Tällä hetkellä olen kuitenkin siinä tilanteessa, että tulokset ovat olleet todella huonoja. Hiihdon puolelta tuloksenteko ei jää kiinni, vaan mäki on se kuuluisa kanto kaskessa. Mutta mikä siinä kiikastaa? Lähinnä pääkopassa on se ongelma. Alkukaudesta tuli pari suurta epäonnistumista, joiden jälkeen rentous on kadonnut. Rentouden tilalle on tullut hirveä yrittäminen ja kaiken ylianalysointi. Tämä johtaa siihen, että yksinkertaisesta asiasta tekee monimutkaisen ja siitä seuraa vain vaikeuksia.

Tätä juttua kirjoittaessa makoilen sohvalla kotona Kuopiossa rentoutumassa reset-nappula pohjassa. Tämän jutun lähettämisen jälkeen lupaan, että alkutalvi on pyyhitty muistista pois ja teen kaikkeni että tästä saadaan vielä hyvä loppukausi. Ja seuraavalla kerralla kuulette paljon positiivisemman tarinan!

Eihän tässä kuitenkaan kirvestä heitetä kaivoon, vaan nyt on aika kääntää katse kohti tulevaisuutta. Seuraavaksi tähdätään Salpausselän kilpailuihin ja toivottavasti siihen mennessä olen löytänyt tarvittavan rentouden. Osallistun myös OmaSp-hiihtokilpailuihin Lempäälässä, katsotaan kuinka kovat kisat niistä tulee!

Ja vaikka itse henkilökohtaisesti en Olympialaisiin selvinnyt, niin täytyy sanoa, että olen todella innoissani Suomen yhdistetyn joukkeen tilanteesta ja kotisohvalla lupaan kannustaa täysiä, jotta se paljon puhuttu mitali tulisi kotiin. Katsokaa tekin lukijat nämä kisat, niistä tulee takuulla ikimuistoiset!

omasp-jussi-salo.png

omasp-jussi-salo.png

 

Sii juu suun!

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti