pankin vaihtaminen

Pankin vaihtaminen on helppoa ja kivaa – Tervetuloa täyden palvelun pankkiin!

Tiesitkö, että pankin vaihtaminen on tänä päivänä äärimmäisen helppoa? Monet ihmiset mieltävät pankin vaihtamisen vaikeaksi ja aikaa vieväksi prosessiksi. Me Oma Säästöpankissa teemme asiakkaalle kaikki pankinvaihtoon liittyvät työt asiakkaan puolesta - ”avaimet käteen” palveluna.  

Vahva digitalisoituminen ajaa ihmisiä miettimään, minkälainen suhde asiakkaalla on oman pankkinsa kanssa. Ei ole yhteyshenkilöä. Puhelinpalvelussa joutuu jonottamaan tolkuttoman kauan. Ajanvarauksen omaan konttoriin saa vasta muutaman viikon päähän. Kassapalvelut ovat loppuneet tai konttorin aukioloaikaa on supistettu muutamaan tuntiin. Tuttu tunne?

Näitä edellä mainittuja asioita emme halua missään tapauksessa asiakkaidemme kokea. Digitalisoituminen ohjaa kaikkien pankkien asiakkaita enemmän ja enemmän verkkoon. Silloin kun asiakkaalla on tarve saada omasta pankistaan apua ongelmaan verkon tai konttorin kautta, nousee esille kysymys; kuinka paljon oma pankkini arvostaa minua asiakkaana?

Meille Oma Säästöpankissa on tärkeää, että asiakas saa palvelua silloin kun sitä tarvitsee. Asiakkaiden on helppo tulla konttoriin ja otamme asiakkaan aina iloiten vastaan. Me tarjoamme aina kahvit. Nykyaikaiset verkko- ja mobiilipankkimme palvelevat asiakkaitamme kellon ympäri missä ikinä liikutkin. Verkkopalveluiden kautta on myös helppoa ottaa yhteyttä konttoriin, viestillä tai uudella mobiilisovelluksen videopuhelulla, jolla pystyt asioimaan kasvotusten asiakasneuvojamme kanssa. 

Jos tunnet sisälläsi piston, ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on suorat numerot pankkihenkilöille, jotka auttavat sinut alkutaipaleelle pankin vaihdossa. Itse olen vaihtanut pankkia kolmesti, enkä ole koskaan kokenut sitä vaikeaksi. Päinvastoin, olen aina vaihtanut parempaan!

Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä arvokkaita. Arvostamme juuri sitä, millainen sinä olet. Tervetuloa omaan pankkiisi!

Olli-Jussi Sariola
Kirjoittaja työskentelee Seinäjoen Oma Säästöpankin konttorissa yritysasiantuntijana.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti