OmaSpMaster

Riemulla kohti uutta

Naurua, iloisia huudahduksia ja tuuletusta. Saattoipa muutama tanssiaskelkin tulla samalla. Kaikki tämä riemu johtui siitä, että olin juuri saanut kuulla tulleeni valituksi Oma Säästöpankin Esimies- ja asiantuntijakoulutusohjelmaan. Olin 15:sta onnekkaan joukossa. 

Kun ensimmäisen kerran sain kuulla Oma Säästöpankin Esimies- ja asiantuntijakoulutusohjelmasta, ajattelin heti, että koulutus oli kuin minua varten tehty. Olin noin muutama vuosi sitten aloittanut Savonlinnan konttorin palvelupäällikkönä ja koin, että koulutusohjelma tarjoaisi minulle juuri sellaisia eväitä esimiehenä työskentelyyn, jota olin kaivannut.  

Koulutusohjelman ensimmäinen lähipäivä pidettiin joulukuussa. Olin odottanut malttamattomana ensimmäistä lähipäivää ja muiden koulutettavien tapaamista. Osa henkilöistä oli jo entuudestaan minulle tuttuja ja osa uusia tuttavuuksia. Mukana oli sopivan sekalainen joukko: osa nuorempaa ja osa vähän vanhempaa, eri tehtävistä ja eri puolilta Suomea. Mikä meitä yhdisti, niin jokainen vaikutti olevan ihan yhtä innoissaan kuin minäkin. Oli hienoa huomata, että koulutukseen oli tarkoituksella valittu henkilöitä eri tehtävistä ja erilaisista taustoista. Olen varma, että uusia ideoita ja uudenlaisia toimintatapoja syntyy varmasti tästä porukasta. 

Ensimmäinen lähipäivä oli mielenkiintoinen ja antoisa. Puheenvuorot pankin johtoryhmän jäseniltä sekä tietysti muiden ryhmäläisten tapaaminen olivat itselleni päivän parasta antia. Taloustieteiden tohtori Kari Neilimo haastoi meitä omassa osuudessaan toden teolla pohtimaan asioita syvemmin ja uudella tavalla. Aiheina käsiteltiin muun muassa toimintaympäristön muutoksia, kilpailuetua ja menestyvää liiketoimintamallia. Uskon, että näihin tärkeisiin asioihin palataan myös seuraavissa lähipäivissä. Oli hienoa huomata, miten uuden oppiminen ja uusien ajatusten syntyminen alkoi jo tästä ensimmäisestä lähipäivästä. Mielenkiintoinen matka on alkanut ja odotan innolla mitä kaikkea tämä matka tuo tullessaan.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti