Säästäminen

Säästäminen on iloinen asia!

Säästätkö sinä ikäviä yllätyksiä vai hauskoja hetkiä varten? Teetpä kummin vain niin aina säästäminen kannattaa. Ja useimmitenhan niille säästöille löytyy sekä harmillisia että hauskempia käyttökohteita!

Kolikoitten putsaaminen taskuista säästölippaaseen tai kauniiseen vanhaan lasikippoon tuottaa tulosta ihan yllättävästi, onhan muutama euron kolikko jo paljon rahaa. Ja kun ne tuo meillä Oma Säästöpankin konttorissa säästötalletustilille niin niille saa jopa vähän korkoakin. Sieltä voi sitten nostaa rahat vaikkapa uuteen puhelimeen, kun vanhasta hajoaa näyttö niin kuin tässä itsellä viime päiviltä kokemusta on.

Pitempiaikaiseen säästämiseen suosittelen kuitenkin rahastosäästämistä sen vuoksi, että onhan kohtuullista saada ainakin sen verran arvonnousua rahalle, jota ei aio lähiaikoina käyttää, ettei sen käyttöarvo alenisi hintojen nousun myötä. Pelkällä tilille säästämisellä tämä ei toteudu. Rahastoihin voit tehdä kuukausisäästämisen sopimuksen, joka on yhtä vaivaton kuin lainan automaattinen veloitus tai e-lasku. Ja kun säästösumma menee automaattisesti tililtäsi niin se on huomaamatonta kulutuksesta säästämistä eikä vaadi joka kerta miettimistä.

Suunnitelmiisi sopivien säästötapojen valinnassa me Oma Säästöpankissa autamme sinua ja paneudumme muutenkin siihen millä voimme auttaa sinua taloutesi kehittämisessä.

Tervetuloa juttelemaan kanssamme!

Kirjoittaja työskentelee Oma Säästöpankin Lappeenrannan konttorissa sijoitusasiantuntijana.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti