Yhteistyö

Suvi Koskinen rikkoo ennätyksiä

Moi ja hyvää Uutta Vuotta kaikille! 

Vuodenvaihdos sujui rauhallisissa merkeissä kotona televisiota katsellen. Muuten viikko olikin täynnä tohinaa, sillä kisasin keskiviikkona Kurikassa sekä lauantaina Kaustisilla. 

Kurikassa heitin ennätykseni 64.59m neljä kiloisella moukarilla! Toisena lajina oli painonheitto, jossa leka lensi 19.90m/9.08kg. Se on sekä 19 ja 22 -vuotiaiden uusi Suomen ennätys. Samalla se on myös Suomen kaikkien aikojen toiseksi paras tulos naisissa. 

Olen tyytyväinen tuloksiin ja siihen, että jo tässä vaiheessa kautta olen ennätyskunnossa! Innolla kesää odotellessa…

Kaustisen Uudenvuoden heitot -kilpailuissa tuloksekseni jäi 62.02. Sekin on ihan ok tulos, kun huomioi siellä olleet vastatuulipuuskat.

Tämä alkukausi on mennyt odotuksieni mukaisesti. Yhteistyö uuden valmentajani Arto Rinta-Ahon kanssa on sujunut moitteettomasti. Hän on käynyt katsomassa jokaisen heittotreenini, jonka olen kokenut itselleni todella tärkeäksi. Ennätyksiä on tullut testituloksissakin lähes joka lajissa, joten myös fysiikkaani on saatu hiottua ylöspäin. Kolmen viikon päästä onkin lähtö Teneriffalle kahden viikon harjoitusleirille. Sieltä haetaan hyviä heittoharjoituksia lämpöisissä olosuhteissa. Olen innoissani tulevasta!!

Ensi kertaan, Suvi Koskinen

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti