Työnhaku

Tyhjä penkki Alavudella

Alavuden konttorilla voimme pitää aamupalaverimme myös luonnon kauniin Kirkkojärven rannalla näin ihanassa maisemassa. Tämä paikka sijaitsee konttorimme takapihalla. Huomasitko, että pöydässämme on yksi tuoli tyhjillään? Mitä ihmettä?!

Nyt haemmekin meidän iloiseen ja reippaaseen joukkoomme lisävahvistusta sekä tuolille istujaa. 

Oletko se kenties sinä, joka tätä juuri luet? Onko sinulla paineensietokykyä? Tykkäätkö työskennellä asiakkaiden parissa? 

Hakemamme työntekijän keskeisenä tehtävänä on uusien asiakkaiden hankkiminen sekä asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoito. 

Tiimiimme haluamme aktiivisen ja tavoitteellisen osaajan. Eritoten haluamme, että sinulla on aito halu tarjota paikkakunnan paras asiakaskokemus. 

Löytyykö sinulta myös innostunut asenne? Hyvä vuorovaikutus- ja tiimityötaito? Jos löytyy, niin silloin saatat olla juuri etsimämme tiimimme jäsen. Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen työtehtävän sekä hyvät mahdollisuudet kehittää ammattitaitoasi. Meillä Alavudella on viihtyisä ja juuri remontoitu konttori. Odotustilamme on kuin olohuone, jonne asiakkaan on helppo ja mukava tulla. Haluamme siis olla lähellä ja läsnä asiakasta!

Konttorimme sijaitsee Pohjanmaan ja Järvi-Suomen vedenjakajan Suomenselän tuntumassa kaakkoisella Etelä-Pohjanmaalla, eli Valtatie 18 ja Kantatie 66 risteyskohdalla. Asukkaita Alavudella on noin 11800. 

Jos koet, että olet puuttuva henkilö tiimistämme, niin laitathan meille tulemaan avoimen hakemuksesi CV:n kera täältä

Ystävällisin terveisin,
Alavuden Oma Säästöpankki

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti