sponsorointi

Unelmat toteen

Elän unelmaani, jonka Oma Säästöpankki Lempäälä Ideaparkin konttori on mahdollistanut. Lempäälän Oma Säästöpankki on mukana tukemassa, kannustamassa ja mahdollistamassa tavoitteitani keihäänheitossa.

Reilu vuosi sitten syksyllä minut kutsuttiin keihään yläkoululeiritykseen Kuortaneen urheiluopiston huippuolosuhteisiin. Joulukuussa 2016 su-pe kestävistä leireistä oli jo kaksi takana ja kokemukset niistä oli positiivisia. Pääsimme tutustumaan huippu-urheilijoiden harjoitteluun sekä elämiseen urheiluopistoympäristössä. 

Keväällä 2017 leirejä oli vielä kolme lisää, joten olin yhteensä viisi viikkoa poissa koulusta. Tuona aikana opin järjestelemään kahdeksasluokkalaisen opiskelua ja urheilua. Se vaati ponnisteluja, mutta onnistuin niiden yhteensovittamisessa. Toiseksi viimeisellä leirillä minulle tarjottiin mahdollisuutta muuttaa Kuortaneelle yhdeksännelle luokalle opiskelemaan ja harjoittelemaan keihäänheittoa.

OmaSp-ideapark-pinja-kianta2.png

OmaSp-ideapark-pinja-kianta2.png

 

Päädyin lopulta helpostikin valitsemaan Kuortaneen ja muuttamaan jo 15-vuotiaana pois kotoa 200 kilometrin päähän. Aloitin opiskelun sisäoppilaitostyylisessä koulussa ja pääsin Petteri Piirosen keihäsvalmennukseen.

Tällöin aloin tiedostamaan tulevien yhteistyökumppaneiden tärkeyden. Molempien osapuolien intohimon avulla on mahdollista löytää erilaisia yhteistyön muotoja, jotka hyödyttävät kumpaakin kumppania tasapuolisesti. Oma Säästöpankki Lempäälä Ideaparkin konttori halusi lähteä tekemään kanssani jotain ainutlaatuista.

Elokuussa 2017 sainkin lunastettua itselleni kauden tärkeimmistä kilpailuista huipputuloksen. Raaseporissa voitin viisitoistavuotiaiden keihäänheiton suomenmestaruuden, t15-sarjan kärkituloksella 51.99m, joka on myös kautta aikain 15 parhaan joukossa. 

Elokuussa alkoi myös opiskelu ja harjoittelu Kuortaneella. Ne ovat sujuneet molemmat erittäin hyvin. Olen saanut harjoitella terveenä ja edistynyt suunnitellusti sekä keihäänheitossa että opinnoissa.

Lokakuussa Yle:n urheilutoimittaja otti minuun yhteyttä ja halusi tehdä lehtijutun. Siitä tuli urheiluruutuun kahden ja puolen minuutin osuus, suuri verkkojuttu sekä radiohaastattelu. He kävivät kuvaamassa sunnuntaina Lempäälässä, ja maanantaina tulivat kuvaamaan Kuortaneelle koululle ja Kuortanehallille reenejä. Se oli mukava ja hieno kokemus. Osaava toimittaja sai tehtyä tilanteesta sopivan luontevan ja jutun tekeminen sujui hyvin. Juttu on luettavissa kokonaisuudessaan Ylen sivuilta.

Tulevalla kaudella edustan edelleen Lempäälän Kisa -yleisurheilua, jossa olen ollut Matti Närhen osaavassa valmennuksessa edelliset viisi kautta. 

Hyvää ja onnellista joulua kaikille!

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti