Uusi vuosi

Uusi vuosi - uudet lupaukset, haaveet ja unelmat

Vuosi lähenee loppuaan ja uusi tekee tuloaan. Uuteen vuoteen liittyy perinteenä lupausten tekeminen. Joku lupaa aloittaa liikunnan, joku lupaa aloittaa karkkilakon. Lupaus voisi liittyä myös säästämiseen. Kaikilla meillä on haaveita ja unelmia, joita haluaa toteuttaa. Nämä voivat liittyä matkusteluun, uuteen autoon, omaan kotiin tai vaikka hyvinvointiin. Näitä jokaisen omia haaveita ja unelmia kannattaa ehdottomasti alkaa tavoittelemaan. Tavoitteiden kautta ne ihan varmasti myös saavutetaan. Tähän voi avuksi ottaa säästämisen, johon Oma Säästöpankilla on oikein hyviä apuja. 

Esimerkiksi kuukausisäästäminen rahastoon on helppo ja vaivaton keino säästää.  Katsotaan yhdessä sinulle sopivin kohde monista eri rahastovaihtoehdoista ja laitetaan kuukausittain sovittu summa sivuun. Rahastoja hoitavat ammattilaiset salkunhoitajat, jotka vastaavat varojen sijoittamisesta hajautetusti ja rahaston sääntöjen mukaisesti. Pitkäjänteisessä säästämisessä, kurssivaihtelutkaan eivät hätkäytä! Laskevan kurssikehityksen aikana saa ostetuksi samalla summalla enemmän osuuksia, ikään kuin siis alennusmyynnistä, jolloin taas hyödyt kun kurssikehitys muuttuukin nousujohteiseksi!

Me suomalaiset tapaamme ajatella säästävämme pahan päivän varalle, mikä onkin aina hyvä! Mutta voisi ajatella myös säästävänsä hyvän päivän varalle. Säästöjen kautta saat elämääsi mukavasti liikkumavaraa ja voit lähteä sille unelmiesi lomamatkalle kun siltä tuntuu. 

Kuten kaikkien lupauksien pitämisessä, myös säästämisessä vaikeinta on aloittaminen. Me Oma Säästöpankissa teemme sen helpoksi. Tervetuloa juttelemaan kanssamme erilaisista vaihtoehdoista!

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti