Työelämä

Olemme aidosti kuin yhtä suurta perhettä

Oma Säästöpankki Parikkalan Soili ja Maria kirjoittavat blogissamme tällä kertaa. He jakavat omia kokemuksiaan ja ajatuksiaan Oma Säästöpankista. 

Saimme pankkina 4,3/5 kokonaisarvosanan "Parasta palvelua 2017"-tutkimuksen mukaan. Miksi pärjäsimme niin hyvin? No tietenkin siksi, koska olemme vain yksinkertaisesti paras pankki! Ja se, miksi olemme paras pankki, johtuu siitä, että olemme lähellä ja läsnä sinun arjessa ja se jos mikä, näkyy ja kuuluu kauas. Pankkina meitä arvostetaan siinä, että meillä on helppo asioida, palveluita on helppo saada ja palvelukokemukset ovat positiivisia.

Mitä tarkoittaa lähellä ja läsnä?

Meillä on maan tyytyväisimmät asiakkaat, koska olemme todellakin aina läsnä asiakkaan arjessa ja meillä ihanaa asioida. Olemme helposti tavoitettavissa; olipa se sitten konttorissa, puhelimessa tai verkossa, niin pyrimme aina siihen, että saat henkilökohtaista palvelua. Esimerkiksi meille voit soittaa aina toimihenkilöille suoriin numeroihin. Otamme sinut huomioon kaikissa elämäntilanteissa ja meihin on helppo luottaa, koska olipa elämäntilanteesi mikä tahansa, niin puhallamme kanssasi aina yhteen hiileen. Meillä voi kertoa huolet ja murheet, niin keksimme yhdessä ratkaisut esteiden ylitsepääsemiseksi. Meidän pankissa olemme aidosti kiinnostuneita siitä mitä sinulle ja perheellesi kuuluu.

Luottamus on tärkeä asia, mitä tulee pankkikokemukseen kokonaisuutena. Asiakkaanamme voit aina luottaa siihen, että teemme aloittamamme työn hyvin loppuun saakka, jotta sinulle jää miellyttävä fiilis. Koska loppujen lopuksihan kaikki on aina siitä fiiliksestä kiinni, eikö niin? 

Kaiken kaikkiaan mitä tulee tyytyväisiin asiakkaisiin, niin se on hyvin pitkälti kiinni siitä, että henkilökunta on tyytyväinen. Meillä on täällä pankissa maailman parasta olla töissä ja se näkyy myös ulospäin. Meillä on maailman mahtavin tiimi sekä parhaat ja kannustavat esimiehet takanamme. Meitä työntekijöitä jatkuvasti kannustetaan onnistumisissa ja tuetaan päivittäisessä työssä. Voimme luottaa työkaveriin ja töihin on aina mahtava tulla. Olemme itse sitoutuneita pankkiimme ja teemme työtä isolla sydämellä, koska haluamme jatkossakin olla paras pankki. Meille ovat kaikki asiakkaat tervetulleita ikään, elämäntilanteeseen tai omaisuuteen katsomatta. Liity sinäkin iloiseen joukkoomme, niin rakennetaan yhdessä parempi tulevaisuus!

Tutustu Parasta palvelua 2017 -tutkimuksen tuloksiin tästä.

Vaihda pankkisi Oma Säästöpankkiin.

Jaa blogikirjoitus

 

Lisää uusi kommentti