FB-arvonta: Tappara vs. Pelicans

Tässä ovat Facebook-arvonnan säännöt.

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

 Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa keskiviikkona 25.10.2017 ja päättyy torstaina 26.10.2017 klo 16.30. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Arvontaan osallistuminen edellyttää Oma Säästöpankin Facebook-tililtä löytyvään julkaisuun kommentointia. Voittajat arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintona arvotaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken 10 kpl kahden hengen pääsylippuja Tappara vs. Pelicans perheotteluun, joka järjestetään lauantaina 28.10.2017.

Kilpailun voitosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti voittajille ja Oma Säästöpankin sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden päivän kuluessa, järjestäjällä on oikeus arpoa uusi voittaja. 

Palkinnon noutamisesta sovitaan voittajan kanssa. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.