Haemme Ideaparkin konttoriin palveluneuvojaa 

Haemme vauhdikkaasti kasvavaan pankkiimme Ideaparkin konttoriin myyntihenkistä palveluneuvojaa vastaamaan päivittäisen asioinnin ja kassapalveluiden hoitamisesta. Tehtäväsi on monipuolinen ja vastuullinen. Toimit Ideaparkin konttorin näkyvimmällä paikalla, iloisella mielellä ja positiivisella asenteella asiakkaitamme palvellen.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, optimismia ja paloa menestyä työssäsi? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. 

Me puolestamme lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun.

Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 5.8.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Ideapark rekry.
Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Samppa Harhala p. 040 450 1765. Älä jätä hakemustasi viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. 

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan noin 135 000 asiakasta 250 asiantuntijan voimin. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Oma Säästöpankilla on yli 2,7 miljardin euron tase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannat-tavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat. Myös henkilökunta omistaa pankkia. Lähellä ja läsnä omasp.fi