Lähellä ja läsnä myös sähköisissä kanavissa

Akaa, Alajärvi, Alavus Keskusta, Hämeenlinna, Hamina, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Kurikka Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere & Alavus Tuuri
15.8.2016 14:30

Kesällä ihmiset ovat lomafiiiliksissä ja monet arkiset asiat unohtuvat hauskanpidon yhteydessä. Kesäloman jälkeen pankkiasiat tulevat jälleen mieleen ja muistetaan, että jokin asia pitää hoitaa mahdollisimman pian. Aina ei kuitenkaan ole mahdollisuutta vierailla juuri sillä hetkellä omassa konttorissa Tämä on meille kaikille tuttu tilanne, ja sitä varten Online-palvelutiimi on olemassa. Päivän aikana asiakkaiden yhteydenottoja kertyy meille useita satoja ja vaikeimpiinkin kysymyksiin löydetään aina ratkaisu. Jokainen asiakas ja kysymys on meille tärkeä.

Näin kesäloman jälkeen useat yhteydenotot koskevat verkkopankkitunnuksia ja pankkikorttia, joita ilman on vaikea tulla toimeen tänä päivänä. Verkkopankkitunnukset voivat mennä lukkoon ja kortti kadota teille tietämättömille. Ja tietysti näin tapahtuu juuri silloin kun tunnuksille tai kortille olisi tarvetta ja omaan konttoriin on pitkä matka. Olemalla yhteydessä meihin sähköisesti, saat tilattua uuden kortin ja usein myös avattua verkkopankin käyttöösi.

Henkilökohtaisesti suosittelen tallentamaan online-palvelutiimin numeron jo valmiiksi puhelimen muistiin. Vinkkinä kehotan myös lataamaan OmaMobiilin puhelimeen ja päivittämään pankkikortin Visa Credit/Debit- korttiin, niin saat käyttöösi entistä joustavammat palvelut kaikkina vuodenaikoina.

Olitpa sitten kotona, töissä tai vielä nauttimassa  kesälomasta, online-palvelutiimimme on käytössäsi jokaisena pankkipäivänä klo 09.00-18.00. Autamme kaikkia Oma Säästöpankin asiakkaita niin pienissä kuin suuremmissakin kysymyksissä kotisivuilta löytyvän chatin, verkkopankin tai puhelimen välityksellä.

Kesän kääntyessä jo loppu puolelle muista vielä nauttia auringon tuomasta valosta ja lämmöstä!

Aurinkoisin terveisin
Online-palvelutiimi
Juho Koskimies

Kirjoittaja työskentelee Oma Säästöpankissa online-palvelutiimin esimiehenä sekä kehityspäällikkönä.