Haemme Oma Säästöpankkiin maatilarahoituspäällikköä

Nykyisen maatilarahoituspäällikön jäädessä eläkkeelle, haemme maatilarahoituspäällikköä Pohjois­Pohjanmaa–Pohjanmaa–Kainuu ­alueelle. Sijaintipaikkasi voi olla esimerkiksi Nivala tai Ylivieska. Vastaat uusasiakas­ hankinnasta, nimettyjen asiakkaiden palvelusta sekä yhteistyöstä sidosryhmien kanssa. Asiakkaasi ovat maatalouden harjoittajia ja maatalouden tuntemuksen ohella työssäsi painottuu rahoitusosaaminen sekä kokonaisuuksien hahmottaminen. Työnkuvasi on liikkuva, ja se edellyttää omaa ajoneuvoa. 

Tehtävä sopii erinomaisesti oma­aloitteiselle, aktiiviselle, myyntihenkiselle, analyyttiselle ja haasteita pelkäämättömälle alan ammattilaiselle. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus. 

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, myynnillistä otetta, paineen­ sietokykyä sekä valmiuksia keskustella luontevasti viljelijöiden kanssa. Sinulla on pankkipalveluiden ja maatalouden laaja­alaista tuntemusta sekä kykyä analysoida maatilan toimintaa.

Osaat yhdistää pankkitoiminnan riskienhallinnan tavoitteelliseen myyntiin, uusasiakashankintaan ja asiakaspalveluun. Suunnittelet oman toimintasi ja toteutat itsenäisesti laatimasi myyntisuunnitelmat. Olet innostava, haastat rohkeasti itseäsi ja täydennät tiimiä omalla työpanoksellasi.

Me tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, kilpailukykyiset työsuhde­edut ja Oma Säästöpankin kattavat henkilöstöedut. Maatilarahoituspäällikön paikka on näköalapaikka maatalousyrittäjien pankki­ palveluihin ja niiden kehittämiseen kasvavassa Oma Säästöpankissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.1.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Maatilarahoituspäällikkö / Pohjois­Pohjanmaa 

Lisätietoja antaa maatilaluottopäällikkö Jouni Kankaanpää, p. 040 510 7045. 

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki ja palvelemme noin 133 000 asiakasta ympäri maan. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankilla on yli kahden miljardin euron tase ja yli kolmen miljardin euron ansaintatase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat.