Helposti kaikilla korteillamme

Oma Säästöpankin kaikilla pankkikorteilla maksat myös verkko-ostoksia turvallisesti. Korttimme käyvät maksuvälineenä monissa Visa-tunnuksin varustetuissa verkkokaupoissa.  

Maksaessasi internetissä ostoksia credit/debit-kortilla, voit valita maksatko ostoksesi credit- eli luotto-ominaisuudella vai debit- eli pankkikorttiominaisuudella. Kun käytät kortin etupuolen 16 merkkiä pitkää korttinumeroa ja kortin taustapuolen allekirjoituspaneelin vierestä löytyvää kolminumeroista CVV2/CVC2 -tarkistelukua, maksat ostoksesi credit-ominaisuudella. Käyttäessäsi kortin taustapuolelta vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa, maksat ostoksesi debit-ominaisuudella. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat CVV2/CVC2 -tarkistelukuna.

OmaSP kortti edestäOmaSP kortti takaosa

Lisäturvaa verkossa - Verified by Visa

Verified by Visa on palvelu, joka tuo lisäturvaa verkossa maksamiseen: ostohetkellä todennetaan maksun molemmat osapuolet. Verified by Visa -logo kertoo, että kauppias on liittynyt palveluun oman pankkinsa kautta. Lisäksi palveluntarjoajan tiedot tarkistetaan erillisen turvakoodin avulla. Sinä puolestaan siirryt maksutilanteessa varmentamaan ostoksesi omaan verkkopankkiisi omilla tutuilla verkkopankkitunnuksillasi. Verified by Visa -palvelussa ulkopuoliset eivät pääse lukemaan tai muuttamaan palvelussa välitettäviä tietoja. Kaikki tietoliikenne asioimisen aikana turvataan SSL-salausmenetelmällä.
 


Näin Verified by Visa -palvelu toimii:

  • Tee ostoksesi ja siirry maksamaan
  • Valitse maksutavaksi Visa
  • Anna korttisi numero, voimassaoloaika ja tarkistusluku (ns. CVV2-luku kortin kääntöpuolella)
  • Paina “Maksa”-painiketta, jonka jälkeen siirryt Oma Säästöpankin palveluun.
  • Kuittaa ostokset verkkopankkitunnuksillasi
  • Saat vahvistuksen onnistuneesta maksusta
  • Palaa kauppiaan sivulle, jonka jälkeen saat kauppiaalta tilausvahvistuksen

Aktivoi korttisi Credit-ominaisuus näin:

Jos kortissasi on Credit-ominaisuus, voit aktivoida sen käyttöön tekemällä PIN-tunnusluvulla varmistetun Credit-korttimaksun sirumaksupäätteellä tai Credit-noston automaatista. Tämän jälkeen voit tehdä ostoksia korttisi Credit-puolelta verkossa tai siirtää luottoa tilillesi verkkopankissasi. Mikäli sinun ei ole mahdollista aktivoida Credit-ominaisuutta käyttöön itse, olethan yhteydessä Visan asiakaspalvelunumeroon (09) 6964 6424.

Voit lisätä korttisi turvallisuutta entisestään, kun määrität sille maksamisen turvarajat. Voit myös estää ostot pankkitililtäsi verkkokaupoissa, jolloin maksaminen tililtäsi verkossa ei onnistu.


Ota meihin yhteyttä!

Haluatko lisätietoja verkossa maksamisesta? Palvelemme kaikissa kysymyksissäsi.

Aloita chatVaraa palveluaika