Onko myyminen intohimosi?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana OmaSp:n menestystarinassa. Haemme Akaan konttoriin myyntihenkistä palveluneuvojaa. Tehtävänäsi on uusien henkilöasiakkaiden hankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakkaiden neuvonta lainoihin, säästämiseen ja sijoittamiseenkin liittyen. Kun kokemuksesi karttuu ja opit pankin toimintamallit, pääset perehtymään myös yritysasiakkaiden palveluihin. Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä tartut kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin ja pyrit kotiuttamaan kauppoja. Olet myös valmis edustamaan OmaSp:tä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi. Tehtävässä menestyäksesi et välttämättä tarvitse aiempaa alan työkokemusta, vaan tärkeämpää on aktiivinen työote sekä halu kehittyä.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä asiakastyössä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. Haluamme tarjota paikkakunnan parasta palvelua. Sen mahdollistavat ammattitaitoinen tiimi sekä nopeat ja ketterät toimintamallit. Tarjoamme vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun. Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa? 

 Lähetä hakemuksesi ja CV 16.12.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Akaa rekry. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Juha-Pekka Rauhamäki p. 040 543 0286 ma 3.12. ja ke 5.12. klo 13.30-15. sekä ma 10.12. klo 10-12.