OmaSp Huudolla hyvää tukee Alavuden nuoria

Mediatiedote - Alavus
4.5.2018 11:00

Töysän Säästöpankkisäätiö ja Oma Säästöpankin Alavuden konttori järjestävät yhteistyössä Huudolla Hyvää -hyväntekeväisyyshuutokaupan lauantaina 26.5.2018 klo 12-14 Huhtamäen lavalla, Alavudella. Huutokaupan meklaroi maankuulu huutokauppakeisari Aki Palsamäki Heli-vaimonsa kanssa. Huudettavat tuotteet maksetaan käteisellä rahalla. Huutokaupan tuotto jaetaan kokonaisuudessaan alavutelaisten nuorten hyväksi.

Hyväntekeväisyyshuutokauppaan on tavoitteena saada 100 lahjoitettavaa tuotetta. Järjestäjät pidättävät itsellään oikeuden valita huudettavat tuotteet. Hyväkuntoista tavaraa voi toimittaa Oma Säästöpankin Alavuden konttorille arkisin 9.-24.5. klo 10-13 sekä lauantaina 19.5. klo 10-13. Isojen lahjoitusten osalta pyydetään soittamaan ennakkoon Päivi Aholalle p. 040 482 3693.

Tapahtuman pääarkkitehti ja Töysän Säästöpankkisäätiön hallituksen puheenjohtaja Aino Reinikka odottaa tapahtumaa innolla: ”Haluamme tällä tempauksella tehdä hyvää alavutelaisille nuorille ja herättää ajatusta alueella siitä, että nuorissa on tulevaisuus.

Nyt on ainutlaatuinen mahdollisuus tehdä nuorille hyvää. Odotamme huutokauppaan laadukkaita lahjoituksia ja haaveilen jopa siitä, että joku lahjoittaisi nuorten hyväksi vaikka vanhan Valmet-traktorin. Tavoitteena on saada aikaiseksi monipuolinen ja mielenkiintoinen huutokauppa. Odotamme väkeä sankoin joukoin paikalle ja meklarista se ei ainakaan jää kiinni ”, kertoo ajatuksistaan Aino Reinikka.

Huutokaupan jälkeen paikkakunnan nuoret, yhdistykset ja seurat voivat hakea avustuksia erilaisiin hankintoihin ja hankkeisiin. Järjestäjät toivovat erityisesti sellaisia hakemuksia, jotka ilahduttavat suurempaa määrää nuoria kerralla esim. yhteisen kanootin hankinta tai konsertin järjestäminen. Vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan OmaSp:n Alavuden konttoriin ja hakemuksia voi jättää heti huutokaupan jälkeen.

”Meille on pankkina mieluista olla mukana tällaisessa tapahtumassa tukemassa nuoria. Parasta olisi, jos onnistuisimme aktivoimaan nuoria mukaan jo tapahtuman järjestämiseen ja saada heitä myös osallistumaan itse tapahtumaan. Hyväntekeväisyyshuutokauppa tuo eloa paikkakunnalle ja virkistää varmasti myös alueen yritysten toimintaa. Lahjoituksien kanssa on päästy jo mukavasti liikkeelle ja muun muassa kuuluisuus Jari-Matti Latvala on mukana lahjoituksella”, sanoo OmaSp:n Alavuden konttorinjohtaja Tarja Pollari.

Lisätietoja antavat:

Töysän Säästöpankkisäätiö

hallituksen puheenjohtaja Aino Reinikka, puh. 040 0425853
asiamies Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506

Oma Säästöpankki Oyj

Alavuden konttorinjohtaja Tarja Pollari, puh. 050 0566826, tarja.pollari@omasp.fi
Alavuden konttorin palveluneuvoja Päivi Ahola, puh. 040 4823693, paivi.ahola@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.