OmaSp laajentaa Turussa – palkkaa lisää henkilöstöä ja etsii 150 m2 toimitilaa ydinkeskustasta

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä, Turku, Helsinki, Yrityspankki, Maa- ja metsätalousasiantuntijat & Haapajärvi
29.6.2018 11:00

Oma Säästöpankki vastaa asiakkaiden toiveisiin ja avaa isomman konttorin Turun keskustassa mahdollisimman pian. Tavoitteena on löytää noin 150 m2 konttoritila kaupungin ytimestä. Samalla aloitetaan konttorin henkilöstön lisäpalkkaaminen nopealla aikataululla. Tavoitteena on palkata konttorinjohtaja sekä muu tarvittava henkilöstö.

Markus Souru on aloittanut Oma Säästöpankin aluejohtajana Turussa ja pääkaupunkiseudulla huhtikuun alussa ja on innoissaan kasvavan pankin mahdollisuuksista Turun talousalueella:

”Asiakkailta saatu palaute on vakuuttanut minut siitä, että Turussa on tilaa ja lisämahdollisuuksia meidän kaltaiselle ketterälle pankkikumppanille. Suuremman konttorin avaamista on tutkittu ja harkittu huolella. Toimintamalliimme kuuluu paikalliset ja ripeät päätökset, olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaistamme. Toivottavasti löydämme sopivan konttoritilan ja hyviä osaajia mahdollisimman pian, jotta saamme toiminnan kunnolla käyntiin.”

OmaSp:n varatoimitusjohtaja ja asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtiolla on selkeä näkemys ja lupaus pankin palvelukulttuurista: ”Lupaamme palvella sekä henkilö- että yritysasiakkaitamme sujuvasti, joustavasti ja hyvällä ammattitaidolla. Meidän tehtävänä on auttaa asiakkaitamme vaurastumaan opettamalla taloustaitoja ja menestymisen malleja. Meillä on kova luottamus, että tämä malli toimii myös Varsinais-Suomessa. Kasvavalle pankillemme on tässä vaiheessa hyvä hetki laajentaa toimintaa Turun alueella.”

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

aluejohtaja Markus Souru, p. 050 4226841
varatoimitusjohtaja/asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio, p. 040 4845559
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 250 asiantuntijan voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,7 miljardia euroa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat. Myös henkilökunta omistaa pankkia. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä omasp.fi