Merkittävä osa Oma Säästöpankin konttoreista palvelee lakon aikana

Mediatiedote - Akaa, Alajärvi, Alavus, Häijää, Hämeenlinna, Hamina, Hammaslahti, Hauho, Seinäjoki Hyllykallio, Lempäälä Ideapark, Ilmajoki, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joroinen, Joutseno, Kankaanpää, Kauhajoki, Kotka, Kouvola, Kuortane, Lappeenranta, Mikkeli, Asiakaspalvelu, Parikkala, Parkano, Riihimäki, Savonlinna, Seinäjoki Keskusta, Tampere, Tuuri, Kurikka, Ähtäri, Lahti, Jyväskylä & Turku
22.12.2017 15:00

Työmarkkinajäsenet ovat käyneet rahoitusalan työehtosopimusneuvotteluja syksyn aikana. Rahoitusalan työehtosopimus on päättynyt 30.11.2017. Jos neuvottelevat osapuolet eivät pääse sopimukseen sulkee lakko suurimman osan pankkien konttoreista vuoden viimeisiksi pankkipäiviksi 28.-29.12.2017.

Asiakkaita palvellaan normaalisti merkittävässä osassa Oma Säästöpankin konttoreita ja auki ovat Alajärvi, Alavus, Espoo, Hämeenlinna, Ilmajoki, Imatra, Jyväskylä, Kauhajoki, Kurikka, Lahti, Lempäälä/Ideapark, Parkano, Riihimäki, Seinäjoki Keskusta ja Hyllykallio, Tampere, Tuuri ja Ähtäri. Konttorikohtaiset aukioloajat löytyvät pankin kotisivuilta.

”Olemme tyytyväisiä, että kykenemme tarjoamaan kattavasti palvelua asiakkaillemme myös työtaistelun aikana”, kertoo Oma Säästöpankin toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Kaikki sovitut asiakastapaamiset hoidetaan, mikäli muuta ei ole asiakkaan kanssa sovittu. Mahdollisen lakon aikana verkkopalvelumme ja maksukortit toimivat normaalisti.

Pahoittelemme mahdollisesta työtaistelusta asiakkaillemme aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja antavat:

Oma Säästöpankki Oyj

toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi, puh. 045 6575506, pasi.sydanlammi@omasp.fi
viestintäjohtaja Minna Sillanpää, puh. 050 66592, minna.sillanpaa@omasp.fi

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme valtakunnallisesti 39 konttorissa noin 135 000 asiakasta yli 230 henkilön voimin. Vakavaraisen pankin kannattavuus on koko toimialan parhaimmistoa. Taseemme on 2,26 miljardia euroa. Hyvän tuloksen palautamme omistajiemme, seitsemän paikallisen säästöpankkisäätiön ja kahden Oma osuuskunnan, kautta asiakkaitamme lähellä oleville yhteisöille ja yleishyödyllisiin tarkoituksiin. Lupaamme tarjota paikkakunnan parasta pankkipalvelua kaikissa arjen raha-asioissa sekä konttoreissa että digitaalisissa palvelukanavissa. Lähellä ja läsnä.