Some-kampanja: Lähellä ja läsnä

 

Järjestäjä

Oma Säästöpankki Oyj, Valtakatu 32, 53100 Lappeenranta.
Y-tunnus: 2231936-2

Kilpailuaika

Kilpailuaika alkaa torstaina 12.6.2017 ja päättyy maanantaina 28.8.17 klo 10.00. Osallistumisajan jälkeen tapahtuneita osallistumisia ei hyväksytä.

Osallistumisoikeus ja osallistuminen

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt pois lukien Oma Säästöpankin henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

Kilpailuun osallistuminen edellyttää kaikkien seuraavien hastagien käyttöä kilpailuun osallistuvassa julkaisussa: #OmaSäästöpankki #OmaSp sekä #lähelläjaläsnä. Kilpailussa huomioidaan ainoastaan Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa osallistuneet julkaisut, jotka ovat julkisesti löydettävissä. Voittajat valitaan kaikkien osallistujien kesken.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä tai muista syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

Kilpailuun osallistuvien kuvien käyttöoikeudet luovutetaan Oma Säästöpankille mahdolliseen jälkimarkkinointiin.

Palkinto ja voitosta ilmoittaminen

Palkintojen saajat valitaan kaikkien määräaikaan mennessä osallistuneiden kesken. 

Pääpalkinto: 500 euron arvoinen matkalahjakortti (Matkapojat). 
Muut palkinnot: 6 kpl OmaSp-lahjakassia

Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti sekä Oma Säästöpankin sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittajia ei tavoiteta kahden päivän kuluessa, järjestäjällä on oikeus valita uusi voittaja. 

Palkinnon noutamisesta sovitaan voittajan kanssa. Voittaja vastaa mahdollisista palkinnon noutamisesta itselleen aiheutuvista kuluista.

Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä vastaa arpajaisverosta, mutta järjestäjä ei vastaa mahdollisista palkinnon vastaanottamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kuluista. Voittaja vapauttaa arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. 

Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneiden henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille.