Oletko sinä etsimämme palveluneuvoja tai rahoituspäällikkö Turkuun?

Nyt on upea tilaisuus olla mukana Oma Säästöpankin menestystarinassa ja rakentamassa täysin uutta konttoria Turkuun!

Haemme Oma Säästöpankin uuteen Turun konttoriin palveluneuvojaa ja rahoituspäällikköä henkilöasiakasliiketoimintaan, joilla on aito halu tarjota paikkakunnan parasta asiakaspalvelua. Olla lähellä ja läsnä. Työtehtäviin kuuluvat asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen, asiakasneuvottelut sekä uusien asiakkaiden hankkiminen.

Oma Säästöpankkilaisiksi haluamme aktiivisia ja tavoitteellisia osaajia, joilla on energinen ja positiivinen asenne työhön, asiakkaisiin ja tekemiseen. Lisäksi haluamme, että sinulla on aito halu tarjota paikkakunnan paras asiakaskokemus. Intohimosi palvella asiakkaita on siis välttämättömyys. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista sekä ripeää.  

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, erinomaiset henkilöstöedut ja huipputiimin ympärillesi.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@omasp.fi. Lisätietoja antaa aluejohtaja Markus Souru p. 050 422 6841 2-4.7. ja 30.-31.7 välisinä aikoina.

Hae tehtäviin viimeistään 1.8.2018. Täytämme paikat heti kun oikeat henkilöt tehtäviin löytyvät!

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki ja palvelemme noin 135 000 asiakasta ympäri maan. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankilla on yli kahden miljardin euron tase ja yli kolmen miljardin euron ansaintatase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat. Lisätietoa pankistamme: www.omasp.fi