Haemme kahta toimihenkilöä Riihimäen Oma Säästöpankkiin

Haemme vauhdikkaasti kasvavaan pankkiimme Riihimäen konttoriin kahta toimihenkilöä. Myyntihenkistä yritysasiakkaista vastaavaa henkilöä ja myyntihenkistä henkilöasiakkaista vastaavaa henkilöä. Toimenkuvat ovat vahvasti uusasiakashankintaan painottuvia.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä myynnillisessä roolissa? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. 

Me puolestamme lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun.

Odotamme sinulta aikaisempia näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai uusasiakashankinnasta.

Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa? 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 24.6.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Riihimäki rekry. Lisätietoja antaa konttorinjohtaja Henna Iso-Kuusela 8.6. klo 10-11 ja 15.6 klo 14-15 puh. +358408460512

Älä jätä hakemustasi viime tippaan, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa.

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki. Palvelemme ympäri maan noin 135 000 asiakasta 250 asiantuntijan voimin. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Oma Säästöpankilla on yli 2,7 miljardin euron tase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat. Myös henkilökunta omistaa pankkia.
Lähellä ja läsnä omasp.fi