Haemme Oma Säästöpankkiin IFRS-osaajaa taloushallinnon tiimiin 

Tehtävässäsi toimit Oma Säästöpankin taloushallinnon tiimissä laaja-alaisessa ja itsenäisessä roolissa. Taloushallinnon tiimi vastaa pankin ulkoisesta ja sisäisestä laskennasta. Tehtäviin sisältyvät kirjanpidon avustavat tehtävät, raportointi sisäisesti ja ulkoisesti, viranomaisraportointi sekä taloushallinnon prosessien ylläpito ja kehittäminen. Taloushallinto vastaa pankin konserniraportoinnista ja tilinpäätösprosesseista.  

Pankki noudattaa tilinpäätöksessään IFRS-tilinpäätösstandardeja. Haettavan henkilön osalta edellytämme IFRS-kirjanpidon ja –raportoinnin osaamista. 

 Odotamme sinulta energistä ja positiivista asennetta työhön ja yhteisiin tavoitteisiin. Kasvavassa pankissamme pääset vaikuttamaan tehtäväkenttäsi muotoutumiseen. 

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä finanssisektorin huippuammattilaiseksi sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja henkilökuntaedut. Työpaikka sijaitsee ensijaisesti Lappeenrannassa ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa torstaina 8.6. klo 10-11 ja perjantaina 9.6. klo 14-16 talous- ja hallintojohtaja Sarianna Liiri, p. 0207 640 631.

Lähetä hakemuksesi otsikolla ”Taloushallinto” osoitteeseen hakemukset@omasp.fi viimeistään 14.6.2017.

 

Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin Säästöpankki. Sen tase on yli 2,2 miljardia euroa. Oma Säästöpankki palvelee 125 000 asiakastaan 37 konttorin ja yli 230 henkilön voimin. Tavoitteenamme on tarjota paikkakunnan parasta, ihmisläheistä pankkipalvelua.   Asiakkaidemme taloudellinen menestyminen ja hyvinvoinnin turvaaminen ovat tärkeimmät päämäärämme.