Haemme tulosvastuullista konttorinjohtajaa Kouvolan konttoriin

Nykyisen konttorinjohtajan siirtyessä Oma Säästöpankissa uusiin tehtäviin haemme tulosvastuullista konttorinjohtajaa Kouvolan konttoriin.

Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta työhön, asiakkaisiin ja alaisiin. Lisäksi odotamme, että sinulla on rohkeutta laittaa itsesi likoon ja halua ja tahtoa tulla pankkialan huippuammattilaiseksi.

Tehtävä edellyttää aktiivista työskentelytapaa sekä vastuullista otetta omaan työhön. Tulet täydentämään tiimiä omalla työpanoksellasi, jotta Oma Säästöpankin menestystarina tulee jatkumaan tulevaisuudessakin. On tärkeää, että olet innostava, haastat itseäsi rohkeasti ja tiimityöskentely on sinulle ominaista.

Me tarjoamme haastavan, monipuolisen ja vakituisen työtehtävän, jonka muotoutumiseen voit vaikuttaa omalla innokkuudellasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 31.10.2017 mennessä otsikolla Konttorinjohtaja/Kouvola osoitteeseen hakemukset@omasp.fi. Lisätietoja antaa aluejohtaja Teemu Tuukkanen p. 040 5093248.

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyyty­väisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki ja palvelemme noin 125 000 asiakasta ympäri maan. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankilla on yli kah­den miljardin euron tase ja yli kolmen miljardin euron ansaintatase. Vakavaraisuus on erinomai­nen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmis­toa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat.