Haemme yritysasiantuntijaa Lappeenrannan konttoriin

Yritysasiantuntijana vastaat yritysasiakkaiden rahoituksesta ja palvelukokonaisuuksista. Keskeisenä tehtävänäsi on asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen sekä tehokas uusasiakashankinta. Päivittäinen työsi sisältää asiakaskohtaamisia sekä muiden toimihenkilöiden tukemista yritysasiakasliiketoiminnan osalta. Vankka rahoitusosaaminen sekä toimialueen tunteminen katsotaan eduksi.

Asiantuntijana otat vastuuta ja jaat osaamistasi. Et pelkää kääriä hihoja, kun sitä tarvitaan. Olet innostava, toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja tiimityöskentely on sinulle ominaista. Tavoittelet toiminnassasi paikkakunnan parasta palvelua ja viestit sujuvasti kaikissa nykyaikaisissa kanavissa.

Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta työhön ja asiakkaisiin. Lisäksi odotamme, että sinulla on rohkeutta laittaa itsesi likoon ja halua ja tahtoa tulla pankkialan huippuammattilaiseksi.

Me tarjoamme haastavan, monipuolisen ja vakituisen työtehtävän, jonka muotoutumiseen voit vaikuttaa omalla innokkuudellasi. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi 2.11.2017 mennessä otsikolla Yritysasiantuntija/Lappeenranta osoitteeseen hakemukset@omasp.fi.

Lisätietoja antaa aluejohtaja Teemu Tuukkanen p. 040 5093248 ja konttorinjohtaja Ulla Oinonen p. 040 216 1301

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyyty­väisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki ja palvelemme noin 125 000 asiakasta ympäri maan. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankilla on yli kah­den miljardin euron tase ja yli kolmen miljardin euron ansaintatase. Vakavaraisuus on erinomai­nen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmis­toa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat.