Haemme yritysasiantuntijaa / rahoituspäällikköä Tuuriin ja Ähtäriin

Vastaat meillä yritysasiakkaiden rahoituksesta ja palvelukokonaisuuksista. Keskeisenä tehtävänäsi on asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen sekä tehokas uusasiakashankinta. Päivittäinen työsi sisältää asiakaskohtaamisia sekä muiden toimihenkilöiden tukemista yritysasiakasliiketoiminnan osalta. Vankka rahoitusosaaminen sekä toimialueen tunteminen katsotaan eduksi. 

Odotamme sinulta energistä, positiivista ja ahkeraa asennetta työhön ja asiakkaisiin. Sinulla on rohkeutta laittaa itsesi likoon sekä halua ja tahtoa tulla pankkialan huippuammattilaiseksi. Asiantuntijana otat vastuuta ja jaat osaamistasi. Olet innostava, toimit luontevasti erilaisten ihmisten kanssa ja tiimityöskentely on sinulle ominaista. 

Vastaanotamme vain videohakemuksia. Lähetä hakemuksesi 16.2.2018 mennessä osoitteeseen tuula.mantyla@omasp.fi otsikolla Yritysasiantuntija / Tuuri ja Ähtäri. 

Lisätietoja antavat 14.2. klo 14-16 aluejohtaja Pasi Turtio p. 040 484 5559 ja 9.2. klo 10-11 ja 13.2. klo 15-17 palvelupäällikkö Tuula Mäntylä p. 040 505 8514. 

Oma Säästöpankki Oyj on suomalainen tyytyväisten asiakkaiden pankki. Olemme Suomen suurin säästöpankki ja palvelemme noin 135 000 asiakasta ympäri maan. Päätökset teemme konttoreissa paikallisesti, joustavasti ja nopeasti. Lähellä ja läsnä. Oma Säästöpankilla on yli kahden miljardin euron tase ja yli kolmen miljardin euron ansaintitase. Vakavaraisuus on erinomainen ja kannattavuus koko toimialan parhaimmistoa. Oma Säästöpankin omistavat suomalaiset säästöpankkisäätiöt ja Oma osuuskunnat.