Haluatko päästä työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavassa täyden palvelun pankissa? Oletko taitava suhteiden rakentaja, omaksut hyvät sosiaaliset taidot ja myyminen on intohimosi? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? Jos vastasit kyllä, voit olla täydellinen ”match” tähän tehtävään!

Etsimme Tampereen konttorillemme kokoaikaista palveluneuvojaa.

Palveluneuvojana tehtävänäsi on uusien henkilöasiakkaiden hankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakkaiden neuvonta niin lainoihin, säästämiseen kuin sijoittamiseenkin liittyen. Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä tartut myös kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin kiinni ja pyrit kotiuttamaan kauppoja. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi. Arvostamme aiempaa kokemusta finanssialalta, mutta voit olla myös alalle saapuva tulevaisuuden kyky.

Odotamme sinulta myynnillistä asennetta ja yrittäjähenkisyyttä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua ottaa uusia haasteita vastaan. Sinulla on lisäksi reipas ja rohkea ote työhön. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Meillä on kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja kannustinjärjestelmät. Lisäksi lupaamme kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä.

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, laita hakemuksesi 9.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi ja viestikenttään Palveluneuvoja Tampere.

Lisätietoja tehtävästä keskiviikkona 17.7 klo 10-12, torstaina 25.7 klo 13-15 sekä maanantaina 5.8 klo 14-16 antaa  konttorinjohtaja Matti Aro puhelimitse 040 179 1361 tai sähköpostilla matti.aro@omasp.fi.