Haluatko päästä työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavassa täyden palvelun pankissa? Oletko taitava suhteiden rakentaja, omaksut hyvät sosiaaliset taidot ja myyminen on intohimosi? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? 

Etsimme Kauhajoen konttorillemme kokoaikaista palveluneuvojaa.

Palveluneuvojana tehtävänäsi on uusien henkilöasiakkaiden hankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakkaiden neuvonta niin lainoihin, säästämiseen kuin sijoittamiseenkin liittyen. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi. Arvostamme aiempaa kokemusta finanssialalta, mutta voit olla myös alalle saapuva tulevaisuuden kyky.

Odotamme sinulta myynnillistä asennetta ja yrittäjähenkisyyttä, positiivista asennetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua ottaa uusia haasteita vastaan. Sinulla on lisäksi reipas ja rohkea ote työhön. 

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi. Lisäksi lupaamme kannustavan työyhteisön tuen, jossa pääset nopeasti osaksi tiimiä.

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, laita hakemuksesi 31.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi ja viestikenttään Palveluneuvoja Kauhajoki. Videohakemus katsotaan eduksi.

Lisätietoja tehtävästä keskiviikkona 21.8. klo 14-16 antaa palvelupäällikkö Matti Uutela puhelimitse 020 758 2552 tai sähköpostilla matti.uutela@omasp.fi.