Haussa alan osaaja back officeen!

Back officeen haemme valmista osaajaa, eduksi on aikaisempi kokemus vastaavissa tehtävissä. Työnkuvasi on laaja ja pääset kehittymään ja oppimaan uutta. Vastaat myös osaltasi kouluttamisesta vastuualueellasi.

Haemme sinua, jolle palveleminen, myynti, tuloksellisuus ja työ ovat intohimo. Sinulla on unelmia ja tavoitteita, jotka liittyvät toisten ihmisten palvelemiseen ja huippunäyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä tai uusasiakashankinnasta. Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus menestyä meillä. Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä huipputiimin monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi.

Jos haluat jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa, tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi sekä perustelet, miksi olet oikea henkilö tehtävään. Lähetä CV ja linkki videohakemukseesi 29.9.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Rekry Seinäjoki.

Lisätietoja Seinäjoen tehtävistä antaa 19.9. klo 12-14 konttorinjohtaja Nico Warde p. 040 482 4452