Haemme vauhdikkaasti kasvavaan pankkiimme Sastamalan Häijään konttoriin palveluneuvojaa!

Tehtäviisi kuuluu uusien henkilöasiakkaiden hankinta, olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen sekä asiakkaiden neuvonta laina- sekä säästämiseen ja sijoittamiseen liittyvissä asioissa. Kun kokemuksesi karttuu ja opit pankin toimintamallit, pääset perehtymään myös yritysasiakkaiden palveluihin. Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä tartut kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi. 

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä asiakastyössä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. Me puolestamme lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun. Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV 15.1.2019 mennessä osoitteeseen katja.viitanen@omasp.fi. Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Katja Viitanen 4.1. klo 9.30-12 ja 9.1. klo 13-16.30 p. 020 758 2522.