Haluatko päästä työskentelemään Suomen nopeimmin kasvavassa täyden palvelun pankissa? Oletko taitava suhteiden rakentaja, omaksut hyvät sosiaaliset taidot ja myyminen on intohimosi? Arvostatko työssäsi ja tiimissäsi energisyyttä, positiivisuutta ja ahkeruutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla täydellinen ”match” tähän tehtävään!

Etsimme Tampereen konttorille rahoituspäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Rahoituspäällikkönä tehtävänäsi on uusien yritys- ja henkilöasiakkaiden hankinta sekä olemassa olevien asiakassuhteiden hoitaminen. Rohkeana ja myyntihenkisenä henkilönä haluat ottaa haasteita vastaan ja tartut myös kaikkiin lisämyynnin tilaisuuksiin ja pyrit kotiuttamaan kauppoja. Olet valmis edustamaan yritystä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Pystyt itse vaikuttamaan työtehtäviisi omalla aktiivisuudellasi ja kokemuksellasi.

Yksi pankkimme suurista vahvuuksista on paikallinen päätöksentekokyky, joka mahdollistaa rahoituspäällikölle ketterän ja asiakaslähtöisen toimintatavan. Aikaisempi kokemus rahoitustehtävissä katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työtehtävän, mahdollisuuden kasvaa huippuasiakassuhteiden rakentajaksi ja myynnin ammattilaiseksi sekä kilpailukykyiset henkilökuntaedut ja kannustinjärjestelmät. Kannustavan työyhteisömme tuella pääset nopeasti osaksi tiimiä.

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, laita hakemus 9.8.2019 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi ja viestikenttään Rahoitusjohtaja Tampere.

Lisätietoja tehtävästä antaa konttorinjohtaja Matti Aro keskiviikkona  17.7 klo 10-12, torstaina  25.7 klo 13-15 sekä maanantaina 5.8 klo 14-16 puhelimitse 040 179 1361  tai matti.aro@omasp.fi