Oletko sinä etsimämme sijoitusasiantuntija Joensuuhun?

Haemme Oma Säästöpankin Joensuun konttoriin sijoitusasiantuntijaa, jolla on aito halu tarjota paikkakunnan parasta asiakaspalvelua. Työtehtäviisi kuuluvat nykyisten asiakkuuksien suunnitelmallinen hoitaminen, asiakasneuvottelut sekä uusien asiakkaiden hankkiminen. Asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoitaminen on palvelumallimme ydin. Odotamme, että sinulla on kokemusta sijoituspalveluista ja henkilöasiakkaiden rahoituspalveluista.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä? Oletko energinen ja tavoitteellinen osaaja, jolla on innostunut asenne asiakkaisiin ja työhön sekä näyttöä tuloksellisesta asiakaspalvelusta? Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista ja ripeää. Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura meillä.

Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen, vakituisen työtehtävän sekä innostavan huipputiimin ympärillesi. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun meillä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen hakemukset@omasp.fi. Lisätietoja antaa konttorinjohtaja Anna-Helena Kosela p. 020 758 2752 tai anna-helena.kosela@omasp.fi.

Hae tehtävään viimeistään 30.9.2018. Täytämme paikan heti kun oikea henkilö löytyy!