Haemme sisäistä tarkastajaa!

Tehtävässäsi toimit Oma Säästöpankin sisäisenä tarkastajana laaja-alaisessa ja itsenäisessä roolissa. Sisäinen tarkastaja vastaa pankin sisäisen tarkastuksen toiminnon kokonaisuudesta, suunnittelusta ja kehittämisestä. Tehtävässäsi toteutat pankin sisäiset tarkastukset ja vastaat niiden laadusta.

Odotamme sinulta kokemusta sisäisestä tarkastuksesta, tilintarkastuksesta tai muista soveltuvista valvontatehtävistä. Finanssialan kokemus luetaan tehtävässä eduksi. Olet oma-aloitteinen ja työskentelytyyliltäsi itsenäinen. Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta. Sisäisen tarkastuksen tehtävä edellyttää valmiutta matkustaa koko Oma Säästöpankin toimialueella.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään pankkimme sisäisen tarkastuksen toimintoa ja samalla koko organisaatiota. Kasvavassa pankissamme pääset myös itse vaikuttamaan tehtäväkenttäsi muotoutumiseen. Työtehtävä sijaitsee Helsingissä tai muualla toimipistepaikkakunnistamme. Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa torstaina 3.1.2019 klo 13-15 ja tiistaina 8.1.2019 klo 14-15 Chief Risk Officer Kimmo Tapionsalo, p. 050-3000767

Lähetä hakemuksesi otsikolla Sisäinen tarkastaja osoitteeseen hakemukset@omasp.fi viimeistään 13.1.2019.