Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana Oma Säästöpankin menestystarinassa. Haemme avattavaan Oulun konttoriin yritysrahoituksen asiantuntijaa/rahoituspäällikköä vastaamaan yritysasiakkaiden rahoituksesta ja palvelukokonaisuuksista. Keskeisenä tehtävänä on asiakkuuksien suunnitelmallinen ja kokonaisvaltainen hoitaminen, asiakasneuvottelut sekä uusien asiakkaiden hankinta.

Löytyykö sinusta yrittäjähenkisyyttä, uskallusta, optimismia ja paloa menestyä asiakastyössä? Jos vahvuuksiasi ovat sosiaalisuus, positiivisuus, ahkeruus ja korkea työmoraali, sinulla on mahdollisuus tehdä ura ja menestyä meillä. Lisäksi haluamme, että sinulla on aito halu tarjota paikkakunnan paras asiakaskokemus palvelulupauksemme mukaisesti. Asiakkaamme tavoittavat meidät suorista puhelinnumeroista ja päätöksenteko on paikallista ja ripeää.

Me työnantajana lupaamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän sekä innostavan työyhteisön. Monipuolisten henkilöstöetujen lisäksi sinulla on mahdollisuus urapolkuun. Haluatko mukaan jatkamaan suomalaisen kasvavan pankin menestystarinaa?

Tee videohakemus, jossa kerrot itsestäsi, työhistoriastasi sekä perustelet, miksi juuri sinä olet oikea henkilö tehtävään. Lähetä CV ja videohakemuksesi linkki 16.9.2018 mennessä osoitteeseen hakemukset@omasp.fi otsikolla Oulu rekry. Lisätietoja antavat konttorinjohtaja Seppo Ilola p. 040 482 9593 sekä varatoimitusjohtaja, asiakasliiketoiminnan johtaja Pasi Turtio p. 040 484 5559. Pasi Turtion tavoittaa 27.8. klo 12-15 ja 3.9. klo 12-15.